Yaşam Microsoft Surface Phone kesinleşti! – İddia

Microsoft Surface Phone kesinleşti! – İddia

Paylaş
Microsoft Surface Phone kesinleşti! – İddia

Bir süredir ara ara gündeme gelen Microsoft Surface Phone'un kesinleştiği iddia ediliyor

Windows Phone 8 işletim sisteminden beri sürekli olarak gündeme gelen Microsoft Surface Phone’un kesinleştiği iddia ediliyor. Wired isimli popüler haber kaynağının iddiasına göre Microsoft’un kendi iç yazışmalarında Surface Phone kelimesi sıkça kullanılıyor. Dolayısıyla Surface Phone isimli yeni bir akıllı telefon serisi üzerinde çalışıyor deniyor.

Haberin Devamı

Prototip ürünün bile hazır olduğu yine iddialar arasında. Microsoft, Surface ismini uzun bir süredir tabletlerinde kullanıyor. Windows 10 ile gelen “tek işletim sistemi” sloganı, Surface adını taşıyan bir akıllı telefonla desteklenmek istenebilir. Firma son dönemde Surface Book’u da duyurduğu için yine benzer isimli bir akıllı telefon duyurması doğal karşılanabilir.

Surface Phone isimli yeni serinin bir diğer gerekçesi ise Lumia model serisinin kötü şöhreti olabilir. Çünkü Lumia, Nokia ile özdeşleşen bir seri. Microsoft Nokia’yı satın almış olsa da, Windows Phone 8’in başarısızlığının etkisi hala Lumia isminde hissedilebiliyor. Dolayısıyla firma imaj tazelemek adına böyle bir yeniliğe gidebilir. Wired’a ait olan bu iddialara son olarak, Surface Phone’un en erken 2016 yılında beklendiğini ekleyelim.

Haberin Devamı

HTC One A9 hakkında üzücü gerçekler!