Bilim - Teknoloji Microsoft yeni bir mobil cihaz mı geliştiriyor?
Paylaş
Microsoft yeni bir mobil cihaz mı geliştiriyor?

Microsoft’un yeni bir mobil cihaz üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Andromeda adını taşıyan bu yeni proje telefonla laptopun bazı özelliklerini bir araya getirebilir

Şu sıralar telefon dünyasında herkes Apple’ın merakla beklenen telefonu iPhone X’e odaklanmış durumda.

Ancak gelen son söylentiler doğru çıkarsa bu ilginin bir kısmı Microsoft’a kayabilir. Çünkü gelen son iddialara göre Amerikalı teknoloji devi yeniden akıllı telefon pazarına girmeye hazırlanıyor.

YENİDEN PAZARA DÖNMEYİ PLANLADIĞI KONUŞULUYOR


Bildiğiniz gibi Windows Phone bir türlü istenen noktaya gelemedi ve şirket sonunda bu pazardan vazgeçip yeni telefon çıkarmayı bıraktı. Ancak o günden beri ara ara şirketin yeniden bu pazara dönmeyi planladığı konuşuluyordu. Hatta bir dönem şirketin Surface Phone adını taşıyan yeni bir telefon çıkaracağı yönünde birçok iddia atılmıştı.


YENİ MOBİL CİHAZ ÜZERİNDE ÇALIŞIYOR


Son dönemde bu tür söylentiler ortadan kaybolmuştu ancak gelen yeni bilgiler bu iddiaları bir kez daha canlandırdı. WindowsCentral’ın haberine göre Microsoft yeni bir mobil cihaz üzerinde çalışıyor. Andromeda kod adını taşıyan bu yeni proje hakkında bilgiler oldukça kısıtlı. Bu yeni mobil cihazın bir telefon mu yoksa bir telefon / laptop karışımı mı olacağı şimdilik bilinmiyor.

Haberin Devamı