Midyat Midyatlı öğrencilerden adliyeye ziyaret

Midyatlı öğrencilerden adliyeye ziyaret

Paylaş
Midyatlı öğrencilerden adliyeye ziyaret

Midyatlı öğrencilerden adliyeye ziyaret

Mehmet HALİS İŞ/ MİDYAT (Mardin),(DHA)- MİDYAT Adliyesi, savcı, hakim ve avukat olmak isteyen öğrencilere kapılarını açtı.
Midyat Halk Eğitim Merkezi'ne bağlı çeşitli kurslarda eğitim alan Midyatlı gençler, hakim, savcı ve avukatlık mesleğini yakından tanımak amacıyla adliyeyi ziyaret etti. Gelecekteki mesleklerini seçmede şimdiden kendilerine hedef belirleyen öğrenciler, hakim, savcı ve avukatlık mesleğini yakından tanımak amacıyla Midyat Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz'ı makamında ziyaret etti. Cumhuriyet Başsavcısı Akkiraz ile sohbet ederek sorular yönelten gençler, suçlu ve haklı psikolojisini mahkeme salonlarında daha iyi gözlemleme şansı yakaladı. Gençler, Adliye Sarayı’nda Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz tarafından adliye ve duruşma salonlarını gezdi.
Adliye Sarayı’nı ziyaret eden gençlere Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başarılar dileyen Midyat Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, öğrencilere atılacakları meslek yolunda şimdiden başarılar diledi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı