Midyat Midyatlı öğrencilere bisiklet ve satranç

Midyatlı öğrencilere bisiklet ve satranç

Paylaş
Midyatlı öğrencilere bisiklet ve satranç

Midyatlı öğrencilere bisiklet ve satranç

Mehmet Halis İŞ/ MİDYAT(Mardin),(DHA)- MARDİN'in Midyat ilçesinde eğitim ve öğretim gören öğrencilere satranç ve bisiklet hediye edildi.
İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen 'Gülen Gözler, Sağlıklı Gülüşler' projesi kapsamında 13 köyden taşımalı sistemle eğitimin verilidiği Efeler Köyü İlk ve Ortaokulu'ndaki 150 öğrenciye bisiklet, 200 öğrenci ise satranç takımı düzenlenen törenle hediye edildi.
Öğrencilere bisikletleri ve satranç takımları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, Mardin İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürü Salih Deniz, öğretmenler, veliler ve davetlilerin katılımıyla verildi. Törende öğrenciler halk oyunları gösterisi düzenleyerek türküler seslendirdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, projeye katkı sunan sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkürlerini ileterek, "Bu tür güzel faaliyetlerinin devamını diliyoruz. Bu bölgede yetişmiş insanların çocuklarına dönük bu faaliyetleri bizleri mutlu ediyor. Özellikle çocuklarımızın geleceğini korumasına yönelik faaliyetler ve projeler bizi çok mutlu etti" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı