Bucak Milletvekillerinden Başkan Ünal'a ziyaret

Milletvekillerinden Başkan Ünal'a ziyaret

Paylaş
Milletvekillerinden Başkan Ünal'a ziyaret

Milletvekillerinden Başkan Ünal'a ziyaret

Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - AK Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'a hayırlı olsun ziyareti yaptı.

AK Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Besler ve partililerden oluşan kalabalık bir grup, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde AK Parti'den Bucak Belediye Başkanı seçilen Emrullah Ünal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Milletvekilleri ve kalabalık partili grubun belediye binasına sağmayacağını gören Başkan Emrullah Ünal, heyeti belediye önünde karşıladı ve tebrikleri de Cumhuriyet Meydanı'nda kabul etti.

Daha sonra vekiller ve bazı partililerle makam odasına geçen Başkan Emrullah Ünal, "Sayın vekillerimizin, il başkanımızın, ilçe başkanımızın ve seçimlerde partimizin her kademesinde görev yapan, herkesin Bucak Belediye başkanlığını kazanmamızda çok büyük faktörü vardır. Bu başarı sadece benim değil başta Sayın Cumhurbaşkanımızın olmak üzere hepimizin başarısıdır. Ben bugün burada oturuyorsam, bu birlikte, gece gündüz çalışmalarımızın eseridir" dedi.

Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur da "Bucak görevini yaptı. Şimdi sıra bizde. Bucak'a yapılması gereken her türlü yatırımın arkasında durup, Bucak ile ilgili tüm projelerin takipçisi olacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı