Merkez Milli Eğitim Müdürü Albak, okullarda incelemelerde bulundu

Milli Eğitim Müdürü Albak, okullarda incelemelerde bulundu

Paylaş
Milli Eğitim Müdürü Albak, okullarda incelemelerde bulundu

Milli Eğitim Müdürü Albak, okullarda incelemelerde bulundu

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Sultan Baybars Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulundu.
İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, salgın tedbirleri kapsamında eğitim kurumlarının açılması ve yerinde karar sürecine ilişkin gerçekleştirdiği ziyaretlerinde, Ortaöğretim Biriminden Sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir Altuğ Aslan ile Mesleki ve Teknik Eğitim Biriminden Sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Türkmenoğlu da yer aldı. Okulların fiziki donanım ve altyapı durumlarını yerinde inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, okul yöneticilerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yüz yüze eğitim faaliyeti sürdüren 12'nci sınıf öğrencileri ile sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Albak, “Bu yıl sizlerle son yılımız. Her biriniz bundan sonraki yüksek öğrenim hayatınızda başarılı bir gelecek inşa edebilirsiniz. YKS'de başarılı olabilmek amacını güden her bir evladımıza elimizde gelen desteği okullarımızda değerli öğretmen kadrolarımızla veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Emanetimiz olan siz değerli evlatlarımızın eğitimini yüksek çıtalara çıkarmak bizim sorumluluğumuzdadır" dedi.
Öğretmenlerle de sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, daha sonra Sultan Baybars Anadolu Lisesi'nde de incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı