Sans Postasi Milli Piyango'da büyük ikramiye 20 milyon lira

Milli Piyango'da büyük ikramiye 20 milyon lira

Paylaş
Milli Piyango'da büyük ikramiye 20 milyon lira

23 Temmuz biletlerinde olimpiyat meşalesinin yanı sıra Tokyo 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda mücadele edecek Türk Milli Takımlarına başarı mesajı da yer alıyor

Oyunseverler, Milli Piyango biletlerini ister gezici bayiden, ister bayiden isterlerse de millipiyangoonline.com’dan veya Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından alabilirler. Milli Piyango bilet tipleri üçe ayrılır; Tam Bilet, Yarım Bilet ve Çeyrek Bilet. Oynanan ve kazanılan bilet yarım bilet ise ikramiyenin yarısı; çeyrek bilet ise ikramiyenin çeyreği kazanılmış olur. Milli Piyango çekilişi 23 Temmuz Cuma günü İstanbul’daki Şans Merkezi’nde yapılacak. Bu çekilişin bilet fiyatları 20 TL, 40 TL ve 80 TL.

Haberin Devamı

9 TEMMUZ'DA BÜYÜK İKRAMİYE ONLINE OYNANAN BİLETE ÇIKTI

Milli Piyango’nun 9 Temmuz çekilişinde büyük ikramiye online kanaldan oynanan bir çeyrek bilete çıktı. Böylece dijital yoldan şansının deneyen bu oyunsever 4 milyon liralık büyük ikramiyenin dörtte biri olan 1 Milyon TL’nin sahibi oldu. Milli Piyango biletlerini sabit ve gezici bayilerin yanı sıra www.millipiyangoonline.com’dan ve Milli Piyango mobil uygulamasından kolaylıkla oynayabilirsiniz.

İSTEDİĞİNİZ NUMARALARLA KENDİ BİLETİNİZİ OLUŞTURUN

›Milli Piyango bayilerindeki oyun terminalinden rastgele dijital bilet alabilirsiniz. Sistem size dijital çıktı olarak tıpkı sayısal oyunlardaki gibi bir kupon verecek. Üzerindeki QR kod ile bunun klasik biletten bir farkı yoktur.

Haberin Devamı

›Yine bayi terminalinden, istediğiniz özelliklere uygun bilet numaraları talep edebilirsiniz (“Son rakamı 7 olsun”, “1’le başlasın 1’le bitsin” ya da “son iki rakamı 33 olsun” gibi talepleriniz mevcut bilet numaraları arasından oluşturulacaktır.)

›www.millipiyangoonline.com adresinden veya Milli Piyango’nun mobil uygulamasından oyun hesabı açarak kendi biletinizi kendiniz oluşturabilirsiniz. Burada 7 basamaklı biletinizin istediğiniz basamağındaki sayıları seçerek kendi şansınızı kendiniz tayin edebilirsiniz. Bu yöntemle de tam yarım ya da çeyrek bilet tercihinizi belirteceksiniz.