Spor Milli ruh geri geldi

Milli ruh geri geldi

Paylaş
Milli ruh geri geldi

Saracoğlu'nda tüm biletler satıldı, herkes bu maçı beklemeye başladı. Uzun bir aradan sonra A Milli Takım'a tam destek var. Zafer için ise tüm şartlar hazır

Dünya Kupası umutlarını, son 3 maçta aldığı 9 puanla bir anda tekrar yeşertmeyi başaran A Milli Takımımız, Fatih Terim önderliğinde yarın Hollanda karşısına çıkıp, yeni bir mucizeye imzasını atmaya çalışacak. Ay-Yıldızlılar’ın Play-Off adına umutlarını son maça taşıması, Türk halkının da tekrar havaya girmesini sağladı. Uzun bir aranın ardından tekrar milli bir hava ortaya çıktı. Hollanda karşılaşması için 52 bin kişilik Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki tüm biletlerin satıldığı ve tribünlerde bayram havasının esmesinin beklendiği ifade edildi. Seyircinin desteğine her şeyden çok ihtiyaçları olduğunu Estonya karşılaşması sonrasında yineleyen Terim, “Onları da arkamıza alıp, Play-Off biletini almak istiyoruz” açıklamasını yapmıştı. Daha önce ise benzer havayı, 2006 Dünya Kupası’na katılmak adına İsviçre ile oynadığımız Play-Off maçında yaşamıştık.

SADECE KIRMIZI BEYAZ OLSUN

Saracoğlu’ndaki mücadelede boş koltuk kalmamış, muhteşem bir atmosfer oluşturmuştuk. Her yeri Kırmızı-Beyaz renklerle donatmıştık. Çoğunluk, kulüp formaları ile değil, bayrağımızın renkleriyle stada koşmuştu. İşte buna benzer bir ortamın, yarın da saat 21.00’de başlayacak maçta oluşmasını bekliyoruz. Futbol Federasyonu’nun da koltuklara bayraklar bırakacağı ve taraftarlardan 90 dakika boyunca sonuç ne olursa olsun, takımı sonuna kadar desteklemelerinden vazgeçmemelerini isteyeceği öğrenildi.

Haberin Devamı