Spor Milli Takım'a yeni sponsor! TFF, Arçelik'le anlaştı

Milli Takım'a yeni sponsor! TFF, Arçelik'le anlaştı

Paylaş
Milli Takım'a yeni sponsor! TFF, Arçelik'le anlaştı

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Futbol Takım için Arçelik ile ana sponsorluk anlaşması imzaladı. Yıldırım Demirören, Ali Koç'a yöneltilen Fenerbahçe sorusunda araya girerek konuyu değiştirdi

Türkiye Futbol Federasyonu, Milli Takım ana sponsorluk için Arçelik ile bir anlaşma imzaladı. İmza törenine, Yıldırım Demirören’in dışında Koç Holding Başkan Vekili Ali Koç da katıldı.

ALİ KOÇ:

"Güçlü markaların spora vereceği destek çok önemli. TFF ve Arçelik, başarısıyla göğsümüzü kabartmıştır. Bu anlaşmanın gerçekleşmesinde payı olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’e, Cengiz Zülfikaroğlu’na ve tüm yöneticilere içten teşekkürlerimi sunarım. Finlandiya maçında milli takıma başarılar diliyorum. Ayrıca Ağrı Birlikspor’a baş sağlığı diliyorum. Fatih hocaya ve milli takıma başarılar diliyorum. İnşallah önceki dönemlerdeki gibi olmaz. Herhangi bir sıkıntı yaşanmaz. Puan kaybetme lüksümüz yok. Başarılar diliyorum."

Yıldırım Demirören’in açıklamaları…

"Ali Koç’a beni kırmayıp geldiği için teşekkür ediyorum. Avrupa’nın en büyük 6. Ekonomisine sahip olan Türkiye Futbol Federasyonu, daha büyük başarılar sağlayacak yeni yıldızları ortaya çıkarmasına yardımcı olacak anlaşmayı imzalayacağız. Arçelik’in bu aileye katılması gücümüze güç katmıştır. Futbol ve sponsorluk ilişkileri et ve kemik gibidir. Ayrılması mümkün değildir. Bugün biz de bir adım atıyoruz. Hem biz, hem sponsorumuz kazanacak. Bir kez daha teşekkür ediyor ve aramıza hoş geldin diyorum. Ayrıca milli takımımıza Finlandiya maçında başarılar diliyorum. Futbolumuz, marka değeri arttıkça bir yere gelecektir. Futbolun saygınlığı, kulüplerimizin saygınlığı artacaktır."

MİLLİ MAÇLAR İSTANBUL'DA OYNANACAK MI?


”Böyle bir sponsorluk anlaşması çok önemliydi. Futbol için önemli bir anlaşma. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Bizim federasyonumuz döneminde milli maçlar full oynanır hale geldi. Gerçek bir taraftar oluşturduk. Konya ve Antalya seyircilerine teşekkür ediyorum. Kazanmaktan başka bir çaremiz yok. Daha maçlar var. Dünyanın sonu değil. Çok güzel statlarımız var. Ne zaman İstanbul taraftarı kendi takımı için değil, milli takım için burada olursa o zaman milli takım maçını İstanbul’da oynayacaktır.”


DEMİRÖREN FENERBAHÇE SORUSUNU YANITLATMADI


Milli takımın Arçelik ile yaptığı sponsorluk anlaşmasında dikkat çeken bir olay yaşandı.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Ali Koç’un röportajında enteresan bir şekilde araya girdi. Ali Koç’a yöneltilen, “Futbolu çok özlediğinizi söylediniz. Yakın zamanda var mı böyle bir plan” sorusuna Koç cevap vermeden Demirören araya girdi ve “Sen bana sor” diyerek mikrofonları kendisine çevirdi.

Milli Takıma başarılar dileyen Koç, “Ben Dünya Kupası’na kalacağımıza, Fatih hocamızın önderliğinde çok inanıyorum. İnşallah geçenki gibi sancılı olmaz. Bir iki maç öncesinden belirleriz. Finlandiye maçı çok önemli. Burada puan kaybetme lüksümüz yok.”

Haberin Devamı