Spor Milli Takım'da bir 'garson'

Milli Takım'da bir 'garson'

Paylaş
Milli Takım'da bir 'garson'

Andorra Milli Takımı'nın oyuncularından Edu Peppe'nin, (A) Milli Takım'ın konakladığı Andorra Park Otel'de çalıştığı öğrenildi

Sadece bir profesyonel futbolcusu (Marc Vasel) bulunan Andorra Milli Takımı’nın oyuncularından Edu Peppe’nin, (A) Milli Takım’ın konakladığı Andorra Park Otel’de çalıştığı öğrenildi.

Otelde garson olarak görev yapan Uruguay asıllı Peppe’nin, geçen yıl evlenerek Andorra vatandaşlığına geçtiği ve bu ülkenin milli takımına alındığı bildirildi.

Haberin Devamı

2014 Dünya Kupası Elemeleri (D) Grubu’nda yarın Andorra ile deplasmanda karşılaşacak (A) Milli Futbol Takımı, maç öncesi son antrenmanını yaptı.

Maçın yapılacağı Comunal Stadı’nda gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık tutuldu.


-Muhtemel kadrolar-

Andorra ile Türkiye arasında yarın TSİ 20.15’te yapılacak maçın muhtemel ilk 11’leri şöyle: Andorra: Jose Antonio, Adri, İlde Lima, Marc Vales, Marc Garcia, Ayala, Marcio, Cristian, Ludo, Sebas, Fernando Silva.

Türkiye: Volkan, Gökhan, Bekir, Semih, Hasan Ali, Nuri, Selçuk, Kerim, Arda, Burak, Umut.

-Egemen Korkmaz’a gribal enfeksiyon teşhisi-

Bu arada (A) Milli Takım Doktoru Metin Ergün, milli futbolcu Egemen Korkmaz’ın sağlık durumu hakkında basına bilgi verdi.

Ergün, milli takım kampına sağlıklı gelen Egemen’in, daha sonra yaşadığı ateş ve öksürük sorunundan dolayı Barcelona’da hastaneye kaldırıldığını ve bir gün müşahede altında tutulduğunu söyledi.

Barcelona’da yapılan tahlillerin sonuçlarını aldıklarını belirten Ergün, ”Bakteriyel bir sorun olabileceğinden korkuyorduk ve bundan dolayı bu zamana kadar basına bilgi vermek istemedik. Egemen’de sadece gribal enfeksiyon var ve bugün öğle saatlerinde hastaneden çıktı. Kendisi 2 gün Barcelona’da dinlendirilecek. Yardımcılarımından bir doktor da yanında bulunuyor. Egemen, cumartesi günü milli takım kafilesi ile Barcelona’dan Türkiye’ye geri dönecek” dedi.

Haberin Devamı