Türkiye (Son Dakika) Milli tekvandocu ve fitness hocası öldürüldü

Milli tekvandocu ve fitness hocası öldürüldü

Paylaş
Milli tekvandocu ve fitness hocası öldürüldü

Maltepe'de spor salonu işleten milli tekvandocu Ahmet Sarı ve fitness hocası Emrah Kaygusuz aynı apartmanda oturan bir kişi ile aralarında çıkan park tartışması yüzünden çıkan tartışmada silahla vurularak öldürüldü

Olay dün gece saat 23.00 sıralarında Altay Çeşme Mahallesi Saldıray Çıkmazında meydana geldi. Burada tekvando ve fitness salonu işleten milli tekvandocu Ahmet Sarı (49) ve Sarı'nın salonunda fitness hocası olan Emrah Kaygusuz ile aynı apartmanda oturan bir kişi arasında araç park etmesi yüzünden tartışma çıktı.

İddialara göre Ahmet Sarı ve Emrah Kaygusuz otomobilini spor salonunun önüne park eden Burçin E.'yi uyardı. Burçin E. aracını kaldırmazken, yine iddiaya göre taraflar arasında küfürlü tartışma yaşandı. Burçin E. uyarılara rağmen aracını spor salonunun önüne bırakıp üst kattaki evine çıktı.

Tam tartışma sona erdi diye düşünülürken Burçin E. kısa süre sonra evinden elinde silahla aşağı inip Ahmet Sarı ve Emrah Kaygusuz'a silahla ateş etti.

Ahmet Sarı'ya 4, Emrah Kaygusuz'a ise 1 kurşun isabet ederken saldırgan Burçin E. olay yerinden kaçtı. Ahmet Sarı olay yerinde Emrah kaygusuz ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olayla ilgili olarak konuşan Ahmet Sarı'nın arkadaşları, "Hocamızla karşı taraf arasında otomobilin park edilmesi yüzünden bir tartışma yaşandı. Karşı taraf alkollüydü, küfürler ediyordu. Daha sonra yukarıya çıkıp silahla geri geldi ateş etti" diye konuştular.

Tekvando alanında birçok başarısı olduğu öğrenilen Ahmet Sarı'nın milli takımlarda antrenörlük görevlerinde de bulunduğu öğrenildi. Ahmet Sarı ve Emrah Kaygusuz'un cenazeleri Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alınarak Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Cenazelerin gönderilmesi sırasında Ahmet Sarı ve Emrah Kaygusuz'un yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Polis olayın ardından kayıplara karışan katil zanlısı Burçin E.'yi yakalamak için çalışmalarına devam ediyor.

Haberin Devamı

MİLLİ SPORCU VE ARKADAŞI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Maltepe'de araç parkı yüzünden tartıştıkları kişi tarafından silahla vurularak öldürülen milli taekwondocu Ahmet Sarı ve Fitnes hocası Emrah Kaygusuz son yolculuklarına uğurlandı.
Altayçeşme Mahallesi Saldıray Çıkmazında dün gece araç otoparkı yüzünden tartıştığı Burçin E.nin silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybeden milli sporcu Ahmet Sarı ve Fitnes hocası Emrah Kaygusuz bugün toprağa verildi. Ahmet Sarı için Maltepe Altıntepe Camiinde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Sarı’nın eşi Gamze Sarı ve sporcu dostları katıldı. Olayda hayatını kaybeden Emrah Kaygusuz içinde Kadıköy Fikirtepe’de aynı saatlerde cenaze namazı kılındı. İki arkadaşta kılınan cenaze namazlarının ardından Pendik Yeni Şeyhli mezarlığında yan yana toprağa verildi.

Ramazan ALMAÇAYIR - Mehmet AKTARAN - İstanbul, DHA

Haberin Devamı