Dünya Milyon dolar kazandı, ortadan kayboldu

Milyon dolar kazandı, ortadan kayboldu

Paylaş
Milyon dolar kazandı, ortadan kayboldu

Power Ball çekilişinde, 590 milyon 500 bin dolar tek kişiye çıktı. Talih kuşu konan Floridalı ortaya çıkmadı

Power Ball'un çıkma ihtimali 175 milyonda bir. Talih kuşunun kendisine konacağına inananlar haftalardır devreden ikramiyenin çıkma ihtimalini artırmak için kuyruklar oluşturdu.

Haberin Devamı

PARAYI ALMAK İÇİN 60 GÜN SÜRESİ VAR

İkramiye, 590 milyon 500 bin dolara ulaştı. Haftalardır devreden Powerball'da şanslı numaraların, Florida'da 13 bin nüfuslu küçük bir kentte oynandığı ortaya çıktı. Ancak henüz talihli ortada yok. Şanslı numaraların bir süpermarkette oynandığını dışında bir şey bilinmiyor. Bölgede yaşayanlar birbirinden şüpheleniyor. Süpermarkette çalışan bir kişinin dün işe gitmediği, onun kazanmış olabileceği söylentileri dilden dile dolaşıyor. Yetkililer, talihlinin parayı almak için 60 gün süresi olduğunu hatırlatıyor.

30 TAKSİTLE ÖDENİYOR

Power Ball tarihinin en büyük ikramiyesi olan 590 milyon 500 bin doları alma noktasında, talihlinin önünde iki seçenek olacak. Paranın tamamını almak istemesi halinde, ödemeler, 29 yılda 30 taksitte yapılacak. Tek seferde almayı tercih etmesi durumunda da, talihliye ödenecek rakam vergiler çıktıktan sonra 376 milyon 900 bin dolar olacak.

Haberin Devamı

TRT TÜRK