Türkiye (Son Dakika) Milyon dolarların soyguncusu adliyeye sevk edildi

Milyon dolarların soyguncusu adliyeye sevk edildi

Paylaş
Milyon dolarların soyguncusu adliyeye sevk edildi

Geçtiğimiz 4 Ekim İstanbul Fatih'te, çalıştığı bankanın 4 milyon dolarını alıp sırra kadem basan bir güvenlikçi Kemal Y. kısa bir süre sonra Mersin'de yakayı ele verdi. Kemal Y.'nin ilk icraatının ise altına lüks araba çekmek olduğu anlaşıldı

İstanbul’da, bankaların para nakil işlerini yapan özel bir şirkete ait para aracından 4 milyon doları alıp kaçan güvenlik görevlisi Kemal Y., polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

Fatih Laleli’de 4 Ekim’de bankaların para nakil işlerini yapan özel bir şirkete ait para aracının 2 güvenlik görevlisinden biri diğer arkadaşını etkisiz hale getirdikten sonra 4 milyon doları alıp kaçtı.

Olayın ardından başlatılan çalışmalarda, güvenlikçi Kemal Y.’nin izine Mersin’de rastlandı. Erdemli İlçesi’nde düzenlenen operasyonda Kemal Y., ile bir arkadaşı gözaltına alındı.

İki şüphelinin üzerlerinden 325 bin lira çıktı. Buradaki işlemlerinin ardından Kemal Y., dün gece soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

Diğer arkadaşının işlemleri ise Mersin Emniyetinde sürdürülüyor. Gasp Büro Amirliği’ndeki sorgulaması tamamlanan Kemal Y., Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi.

DHA

Haberin Devamı