Astroloji Mine Ayman'dan 12 - 18 Eylül haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 12 - 18 Eylül haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 12 - 18 Eylül haftası burç yorumları

Merhaba, haftaya Ay’ın Oğlak burcundaki etkisiyle yoğun bir şekilde iş ve maddi konuları düşünerek başlayabiliriz. Aynı zamanda ailemizi ve geleceğimizi de çok fazla düşünebiliriz. Aile ziyaretleri için uygun bir günde olacağız.

Ay Oğlak burcundayken gece mavisi ve siyah renkleri enerjimizi dengeleyebilir. Salı ve çarşamba günleri Ay Kova burcunda ilerleyecek, aklımıza estiği gibi davranmak isteyebilir ve ki

ŞANSLI BURÇLAR
TERAZİ, İKİZLER, KOVA, KOÇ, BAŞAK, BALIK

KOÇ
: Uzun zamandır görüşmediğiniz akrabalarınızla görüşüp hasret giderebilirsiniz. Eski konular yeniden gündeme gelebilir.
ATİYE – İNŞALLAH CANIM YA



BOĞA: Uzun bir seyahate çıkabilir ve orada güzel bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Gittiğiniz yerde yaşamınızı değiştirecek bir karar alabilirsiniz.
ALEYNA DALVEREN – HAVAM YERİNDE



İKİZLER: Uzun zamandır vaktinizi alan bir konuyu artık tamamlayabilir ve bu konuda bitiş yaşayabilirsiniz. Artık hayatınıza yeni bir sayfa açma zamanınız gelmiş olabilir.
BENGÜ – SIĞAMIYORUM



YENGEÇ: Ailenizle çok fazla zaman geçireceğiniz bu hafta onların sorunlarını çözmekle uğraşabilir ve yorgun düşebilirsiniz.
DERYA ULUĞ – OKYANUS



ASLAN: Uzun zamandır canınızı sıkan bir sorunla ilgili bir gelişme yaşayabilir ve sizi bu sorundan kurtaracak çözümü bulabilirsiniz.
EMİRHAN CENGİZ ft. BETÜL DEMİR – HACIYATMAZ



BAŞAK: Çok zevkli ve şanslı olacağınız bu hafta her konuda önünüze çok güzel fırsatlar ve seçenekler çıkabilir, teklifleri değerlendirebilirsiniz.
EMRAH KARADUMAN FT. ALEYNA TİLKİ – CEVAPSIZ ÇINLAMA



TERAZİ: Çok istediğiniz bir şeye sahip olabileceğiniz bu hafta mutluluktan yerinizde durmakta zorlanabilirsiniz.
TUĞBA YURT – GÜÇ BENDE ARTIK



AKREP: Aklınıza koyduğunuz ve uzun zamandır hayata geçmesini beklediğiniz bir konuyu bu hafta gündeme getirip gerçekleştireceksiniz.
TARKAN – CUPPA



YAY: Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken günlerdesiniz, eski bir sağlık sorununuz yeniden ortaya çıkabilir, önleminizi almanız faydalı olabilir.
ONURR – RUJ



OĞLAK: Aşk hayatınızda bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Eski bir ilişkiniz yeniden gündeme gelebilir ve bu yüzden hangi yöne gideceğinizi bilemeyebilirsiniz.
YALIN – TATLIYLA BALLI



KOVA: Umursamaz ve huysuz bir ruh hali içinde olabilir, çevrenizdeki herkesi soru
IŞIN KARACA – GÜZELİM



BALIK: Enerjinizin artacağı bu günlerde sezgileriniz de çok güçlü olacak ve aklınıza gelenler gerçekleşebilecek. Etrafınızdaki insanları sezgilerinizle etkileyebilirsiniz.
AYŞE ÇINAR – DENİZ GİBİ SEV

Haberin Devamı