Astroloji Mine Ayman'dan 17 - 23 Temmuz haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 17 - 23 Temmuz haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 17 - 23 Temmuz haftası burç yorumları

Mine Ayman 17 - 23 Temmuz haftasını sizler için yorumladı. Aşk, iş, sağlık bu hafta size neler getirecek hepsi Mine Ayman'ın yazısında...

Merhaba, haftaya Ay’ın Boğa burcundaki etkisi ile oldukça kararlı bir başlangıç yapabilir ve maddi konulara yoğunlaşabiliriz. Keyfimize ve yeme içmeye çok düşkün olabiliriz, kilo alımına dikkat etmemiz gerekebilir. Bu etki salı günü de devam edecek, tembelliğe karşı da önlem almamız ve işlerimizle ilgili hızlanmamız gerekebilir.

Ay Boğa burcundayken kırmızı ve turuncu renkleri enerjimizi arttırabilir. Çarşamba ve perşembe günleri Ay İkizler burcunda ilerleyecek ve iletişim dünyamız canlanacak. Önemli konuşmalar ve yazışmalar yapabiliriz, anlaşmalar için uygun fırsatlar karşımıza çıkabilir. Ay İkizler burcundayken turuncu rengi enerjimizi arttırabilir. 20 Temmuz saat 15:19 itibariyle mücadele gezegeni Mars aslan burcunda ilerlemeye başlayacak, burcu ya da yükseleni Aslan olanlar bu dönemde cesur girişimlerde bulunabilirler.

Cuma ve cumartesi Ay Yengeç burcunda ilerleyecek, ailemize çok düşkün olabilir, onlarla ve evimizle daha fazla ilgilenebiliriz. Ay Yengeç burcundayken sarı, beyaz ve gümüş renkleri enerjimizi dengeleyebilir. 23 Temmuz Pazar saat 12:45’de Yeni Ay Aslan burcunda sıfır derecede gerçekleşecek, yeni başlangıçlar için uygun zamanda olabiliriz. Hayatımızdaki bir gelişme ile dikkat çekebilir ve ortaya çıkabiliriz. Ay Aslan burcundayken altın sarısı enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

ŞANSLI BURÇLAR

ASLAN, KOÇ, YAY, İKİZLER, KOVA, TERAZİ

BURÇ ŞARKILARI


KOÇ: AYŞEGÜL COŞKUN – DUVARDAKİ GÜLÜŞLER


BOĞA: OKAY BARIŞ – BETER OL


İKİZLER: AYNUR AYDIN – DAMLA DAMLA


YENGEÇ: ERKAN GÜLERYÜZ – GEL BARIŞALIM ARTIK


ASLAN: FERHAT GÖÇER – AŞKIN MEVSİMİ OLMAZ Kİ


BAŞAK: TUFAN – SEVDA HİKAYESİ


TERAZİ: SEZEN AKSU – İHANETTEN GERİ KALAN


AKREP: CEM KILIÇ – NASIL BİR İNSANSIN


YAY: DENİZ GENÇAY FT. ÖZGÜR ALTER – KİBİR


OĞLAK: HADİSE – ŞAMPİYON


KOVA: EDİS – ÇOK ÇOK


BALIK: TARKAN – YOLLA

Haberin Devamı