Astroloji Mine Ayman'dan 10-17 Eylül haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 10-17 Eylül haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 10-17 Eylül haftası  burç yorumları

Merhaba, haftaya Başak burcunda gerçekleşen Yeni Ay etkisi ile başlıyoruz, hayatımızın bir alanında düzenleme yaparak yeni bir döneme başlayabiliriz

Özellikle burcu ya da yükseleni Başak olanların hayatlarında önemli değişiklikler olabilir. Titiz ve detaycı olabilir ve haftanın ilk gününü yarım kalan işleri tamamlayarak geçirebiliriz.

Haberin Devamı

İş toplantıları için uygun günlerde olacağız, yeni anlaşmalar yapabiliriz. Sağlık kontrollerimizi yaptırmak için de uygun günlerdeyiz, detaylı araştırma yaptırabiliriz. Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi arttırabilir.

Salı ve Çarşamba günleri Ay Terazi burcunda ilerleyecek; ilişkilerimiz gündemimizde olabilir, her türlü ilişkiyi güçlendirmek ya da sorun varsa tamamen bitirmek için uygun günlerde olacağız. Daha sosyal olabilir ve sevdiklerimizle keyifli vakitler geçirebilir, kendimizle daha fazla ilgilenip güzelliğimiz için harcamalar yapabiliriz. Çok zevkli olacağımız için güzel şeyleri satın alabiliriz.

Kişisel bakımımızla ilgilenebilir ve güzellikle ilgili her alanda kendimize vakit ayırabiliriz. Ay Terazi burcundayken pembe ve yeşil renkleri pozitif enerjimizi arttırabilir.

Haberin Devamı

11 Eylül itibariyle Mars Kova burcunda ilerlemeye başlayacak ve enerjimiz artacak, 16 Kasım’a kadar sürecek olan bu dönemde hayatımızda sürpriz gelişmeler yaşayıp yeni başlangıçlar yapabiliriz.

Perşembe ve Cuma günleri Ay Akrep burcunda ilerleyecek; tutkularımız ön planda olacak. Aşırı hırs ve kıskançlığa karşı dikkatli olmamız gerekebilir.

Sezgilerimiz güçlü olabilir ve derin konularda araştırmalar yapabiliriz. Aşırı kıskançlık, kin ve sinire karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Ay Akrep burcundayken yeşil, turkuaz ve mavi renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir. Hafta sonu ise Ay Yay burcunda ilerleyecek ve mutlaka hareket halinde olmak isteyeceğiz. Yeni bir şeyler keşfetmek için enerjimiz yüksek olabilir.

Seyahat planı yapabilir ve yeni yerler keşfedip, farklı insanlarla tanışabiliriz. Ay Yay burcundayken mavi ve lacivert renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir.

ŞANSLI BURÇLAR

KOVA, İKİZLER, TERAZİ, KOÇ, ASLAN, YAY

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: EMRAH KARADUMAN FT. ALEYNA TİLKİ – DİPSİZ KUYU

BOĞA: FERHAT GÖÇER – REVA

İKİZLER: KAHRAMAN DENİZ – SUÇ MAHALLİ

YENGEÇ: MUSTAFA SANDAL FT. EYPİO – RESET

ASLAN: TARKAN – YALNIZLAR TRENİ

BAŞAK: ÖZGÜN – HAYALET

TERAZİ: MERVE ÖZBEY – VURACAK

AKREP: ECE SEÇKİN – DİBİNE DİBİNE

Haberin Devamı

YAY: EGEMEN YILDIRIM – YALANINA DOLANINA

OĞLAK: DOĞUKAN MANÇO FT. EMRE ALTUĞ – SÖYLE ZALİM SULTAN

KOVA: ÖMÜR GEDİK FT. YALÇIN AŞAN – KULAKLARIN ÇINLASIN

BALIK: GÜLŞAH TANRIÖVER – VURUR AŞKI