Astroloji Mine Ayman'dan 16-22 Temmuz haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 16-22 Temmuz haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 16-22 Temmuz haftası burç yorumları

Merhaba, haftaya Ay’ın Başak burcundaki etkisi ile titiz ve detaycı bir ruh hali ile başlayabilir ve yarım kalan işlerimizi tamamlayabiliriz

Bu etki Salı günü de devam edecek, bu günlerde hayatımızın bir alanında düzenleme ve temizlik yapabilir, sağlık kontrollerimizle ilgilenebiliriz. İş toplantıları için de uygun günlerde olacağız, yeni anlaşmalar yapabiliriz. Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi arttırabilir.

Haberin Devamı

Çarşamba ve Perşembe günleri Ay Terazi burcunda ilerleyecek; ilişkilerimiz gündemimizde olabilir, her türlü ilişkiyi güçlendirmek ya da sorun varsa tamamen bitirmek için uygun günlerde olacağız.

Daha sosyal olabilir ve sevdiklerimizle keyifli vakitler geçirebilir, kendimizle daha fazla ilgilenip güzelliğimiz için harcamalar yapabiliriz. Ana konularımız ilişkiler, güzellik, sanat ve adalet olabilir.

Çok zevkli olacağımız için güzel şeyleri satın alabiliriz. Ay Terazi burcundayken pembe ve yeşil renkleri pozitif enerjimizi arttırabilir.

Cuma ve hafta sonu Ay Akrep burcunda ilerleyecek ve tutkularımız ön planda olacak. Aşırı hırs ve kıskançlığa karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Sezgilerimiz güçlü olabilir ve derin konularda araştırmalar yapabiliriz.

Haberin Devamı

Aşırı kıskançlık, kin ve sinire karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Ay Akrep burcundayken yeşil, turkuaz ve mavi renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir.

ŞANSLI BURÇLAR

AKREP, BALIK, YENGEÇ, BAŞAK, BOĞA, OĞLAK

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: YALIN – SENSİZ BEN NE OLAYIM

BOĞA: MUSTAFA SANDAL FT. EYPİO – RESET

İKİZLER: EDİS – YALAN

YENGEÇ: MERVE ÖZBEY – VURACAK

ASLAN: SONER SARIKABADAYI – BOZA BOZA

BAŞAK: DEMET AKALIN – CANIMA DA DEĞSİN

TERAZİ: KAHRAMAN DENİZ – SUÇ MAHALLİ

AKREP: TUĞBA YURT – YİNE SEV YİNE

YAY: AYÇAM FT. CEM – FİYASKO

OĞLAK: BERKAY – BEN SADECE

KOVA: ZİYNET SALİ – DELİ DİVANENİM

BALIK: FERHAT GÖÇER – SEN ELİMDEN TUT