Astroloji Mine Ayman'dan 23-29 Temmuz haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 23-29 Temmuz haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 23-29 Temmuz haftası burç yorumları

Merhaba, haftaya Ay’ın Yay burcundaki etkisi ile meraklı bir başlangıç yapabilir ve yeni şeyler öğrenmek için hevesli olabiliriz

Yeni yerler keşfedebilir, seyahat planları yapabilir ve yabancı insanlarla iletişim halinde olabiliriz. Yeni bir spora başlayabilir ve özellikle açık havada vakit geçirip yenilenebiliriz.

Haberin Devamı

Bu etki Salı günü de devam edecek, Ay Yay burcundayken mavi ve lacivert renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir. 23 Temmuz Pazartesi itibariyle artık Güneş bir ay boyunca Aslan burcunda ilerleyecek ve enerjimiz artacak.

Özellikle burcu, yükseleni, Ay burcu ya da haritasında önemli bir gezegeni Aslan burcunda olanlar daha fazla dikkat çekip öne çıkabilirler.

Çarşamba ve perşembe günleri Ay Oğlak burcunda ilerleyecek ve iş odaklı olacağız. Yoğun bir şekilde iş hayatımıza yönelebilir ve çok çalışabiliriz. Maddi konular gündemimizde olabilir ve bu alanda çok hırslı olabiliriz.

Ay Oğlak burcundayken gece mavisi ve siyah enerjimizi dengeleyebilir. 26 Temmuz Perşembe saat 08:02 itibariyle Aslan burcunda Merkür retrosu başlayacak, 19 Ağustos’a kadar sürecek olan bu dönemde iletişimle ve teknolojiyle ilgili konularda sıkıntılara dikkat etmek lazım. Yeni girişimler için beklemede kalmak ve var olan işleri tamamlamak en doğrusu olacaktır.

Haberin Devamı

Bu dönemde eski insanlar yeniden karşımıza çıkabilir, eski sevgili ya da eski bir arkadasla yarım kalan bir konu varsa hesaplaşma yaşanabilir.

Cuma ve hafta sonu Ay Kova burcunda ilerleyecek ve kafamıza estiği gibi hareket etmek isteyeceğiz. Kurallara ya da baskılara uymak istemeyebilir ve asi bir ruh hali içinde olabiliriz. 27 Temmuz Cuma saat 23:19’da Kova burcunda gerçekleşecek Ay Tutulmasıyla birlikte hayatımızın bir alanında büyük bir dönüşüm yaşamaya başlayabiliriz.

Hayatımızla ilgili önemli bir bitiş ya da başlangıç bizi bekliyor olabilir ve artık bir şeyler değişebilir, bir alanda radikal bir karar alabiliriz.

Özellikle bu tutulma burcu ya da yükseleni Kova, Aslan, Akrep ve Boğa olanlarda daha büyük gelişmelerin işaretçisi olabilir.

ŞANSLI BURÇLAR

AKREP, BAŞAK, BOĞA, OĞLAK, YAY, KOÇ

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: FERHAT GÖÇER – SEN ELİMDEN TUT

BOĞA: YALIN – SENSİZ BEN NE OLAYIM

İKİZLER: MUSTAFA SANDAL FT. EYPİO – RESET

YENGEÇ: EDİS – YALAN

ASLAN: MERVE ÖZBEY – VURACAK

BAŞAK: SONER SARIKABADAYI – BOZA BOZA

TERAZİ: DEMET AKALIN – CANIMA DA DEĞSİN

AKREP: KAHRAMAN DENİZ – SUÇ MAHALLİ

Haberin Devamı

YAY: TUĞBA YURT – YİNE SEV YİNE

OĞLAK: AYÇAM FT. CEM – FİYASKO

KOVA: BERKAY – BEN SADECE

BALIK: ZİYNET SALİ – DELİ DİVANENİM