Astroloji Mine Ayman'dan 24 Eylül - 30 Eylül haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 24 Eylül - 30 Eylül haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 24 Eylül - 30 Eylül haftası burç yorumları

Merhaba, haftaya Ay’ın Balık burcundaki boşluk etkisi ile kararsız ve belirsiz bir başlangıç yapabilir, ne yöne gideceğimizi bilemeyebiliriz

Eski anılar aklımıza gelebilir ve geçmişle hesaplaşma yaşayabiliriz. Rüyalarımızda önemli mesajlar alabilir ve içimize doğan şeyler gerçekleşebilir.

Haberin Devamı

Din, felsefe ve astroloji gibi derin konulara yoğunlaşabiliriz, içimize dönmek iyi gelebilir. Ay Balık burcundayken mor ve kırmızı renkleri enerjimizi arttırabilir.

Salı ve Çarşamba günleri Ay Koç burcunda ilerleyecek, 25 Eylül Pazartesi 05:52’de gerçekleşecek olan Koç burcundaki Dolunay hepimiz için çok etkili olacak ve bu hafta hayatımızdaki bir konuyu kapatıp yeni bir başlangıç yapmak için kendimizi hazır hissedebileceğiz.

Koç burcundaki Dolunay çok yüksek enerji taşıdığı için bu hafta sakin kalmaya ve kimseyle tartışmamaya özen göstermek yararımıza olacaktır. Ay Koç burcundayken kırmızı rengi, enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

Bu hafta Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri Ay Boğa burcunda ilerleyecek ve yavaşlayacağız. İştahımız artabilir, kilo alımına ve tembelliğe karşı dikkatli olmak gerekebilir. Maddi konular gündemimizde olabilir, lüks harcamalar yapmak isteyebiliriz.

Haberin Devamı

İnatçı bir ruh hali içinde olabilir ve kafamıza taktığımız konularda ısrarcı olabiliriz. Ay Boğa burcundayken kırmızı, turuncu ve mercan renkleri enerjimizi arttırabilir. Bu Pazar günü ise Ay İkizler burcunda ilerleyecek ve iletişiminiz hızlanacak. Birçok haber alabilir, yazışma ve konuşmalarınız artabilir. Yeni bir hobiye başlayabilir ve arkadaşlarla keyifli zamanlar geçirebiliriz. Ay İkizler burcundayken turuncu rengi pozitif enerjimizi arttırabilir.

ŞANSLI BURÇLAR

TERAZİ, KOVA, İKİZLERİ, AKREP, YENGEÇ, BALIK

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: DOĞUKAN MANÇO FT. EMRE ALTUĞ – SÖYLE ZALİM SULTAN

BOĞA: ECE SEÇKİN – DİBİNE DİBİNE

İKİZLER: EDİS – YALAN

YENGEÇ: EGEMEN YILDIRIM – YALANINA DOLANINA

ASLAN: EMRAH KARADUMAN FT. DERYA ULUĞ – SÜRGÜN AŞKIMIZ

BAŞAK: FERHAT GÖÇER – REVA

TERAZİ: GÜLŞAH TANRIÖVER – VURUR AŞKI

AKREP: KAHRAMAN DENİZ – DOĞAL AFETİM

YAY: ÖZGÜN – HAYALET

OĞLAK: TARKAN – YALNIZLAR TRENİ

KOVA: BAHADIR TATLIÖZ FT. GÜLİZ AYLA – KİMİN UMURUNDA

BALIK: EMRAH KARADUMAN FT. ALEYNA TİLKİ – DİPSİZ KUYU