Astroloji Mine Ayman'dan 27 Ağustos - 2 Eylül haftası burç yorumları

Mine Ayman'dan 27 Ağustos - 2 Eylül haftası burç yorumları

Paylaş
Mine Ayman'dan 27 Ağustos - 2 Eylül haftası burç yorumları

Merhaba, haftaya Ay’ın Balık burcundaki etkisi ile duygusal ve hassas bir başlangıç yapabiliriz. Dolunay da hafta sonu Balık burcunda gerçekleştiği için, hayatımızın bir alanında bitiş ya da tamamlanma yaşayabilir, kendimize yeni bir sayfa açabiliriz

Bu etki Salı günü de devam edeceği için, haftaya sorunlu bir konudan arınarak güzel bir başlangıç yapabiliriz. Ay Balık burcunda ilerlerken mor rengi enerjimizi dengeleyebilir.

Haberin Devamı

Pazartesi 17:05 itibariyle Mars Oğlak burcundaki geri hareketini tamamlayacak, önümüzdeki günlerde enerjimiz artmaya başlayabilir ve yapmak istediğimiz konularda harekete geçip hayatımızı yeni girişimlerle hızlandırmaya başlayabiliriz.

11 Eylül’e kadar Mars Oğlak burcunda ilerleyecek ve maddi konular daha fazla gündemimizde olacak. Çarşamba ve Perşembe günleri Ay Koç burcunda ilerleyecek, enerjimiz artabilir ve yeni başlangıçlar için kendimizi hazır hissedebiliriz. Fazla aceleci ve gözü kara olabiliriz, kazalara ve kavgalara karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Ay Koç burcundayken kırmızı rengi enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

Cuma ve hafta sonu Ay Boğa burcunda ilerleyecek; inatçı olabilir ve dediğimizi yaptırmak için kararlı olabiliriz. İştahımız artabilir ve bu yüzden kilo alımına dikkat etmemiz gerekebilir! Rahatımıza düşkün olabilir ve tembellik yapmak isteyebiliriz. Ay Boğa burcundayken kırmızı ve mercan renkleri enerjimizi arttırabilir.

Haberin Devamı

ŞANSLI BURÇLAR

OĞLAK, BAŞAK, BOĞA, AKREP, YENGEÇ, BALIK

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: FERHAT GÖÇER – REVA

BOĞA: GÜLŞAH TANRIÖVER – VURUR AŞKI

İKİZLER: BERRU TURAL – FİNAL

YENGEÇ: EGEMEN YILDIRIM – YALANINA DOLANINA

ASLAN: EDİS – YALAN

BAŞAK: HANDE YENER – BENİ SEV

TERAZİ: AYÇAM FT. CEM – FİYASKO

AKREP: DEMET AKALIN – CANIMA DA DEĞSİN

YAY: KAHRAMAN DENİZ – SUÇ MAHALLİ

OĞLAK: MERVE ÖZBEY – VURACAK

KOVA: MUSTAFA SANDAL FT. EYPİO – RESET

BALIK: ZİYNET SALİ – DELİ DİVANENİM