Yaşam Minecraft, Nintendo Wii U'ya geliyor!

Minecraft, Nintendo Wii U'ya geliyor!

Paylaş
Minecraft, Nintendo Wii U'ya geliyor!

Oyun dünyanın en popüler türlerinden birinin öncülüğünü yapan Minecraft, şimdiye kadar pek yanaşmadığı Nintendo Wii U'ya göz kırptı

Hayatta kalma konsepti, piksel tarzında grafikler, açık dünya haritası gibi sihirli dokunuşlarla bugün dünyanın en popüler oyunlarından biri olan Minecraft, şimdiye kadar pek yanaşmadığı Nintendo Wii U’ya göz kırptı. Oyunun yapımcısı olan Mojang’ın resmi YouTube kanalı üzerinden yayınlanan videoda bu müjde esprili bir dille verildi.

Haberin Devamı

Oyun bu yıl içerisinde hikaye moduyla (Story Mode) büyük ilgi görmüş ve popülerliğini daha fazla artırmayı başarmıştı. Şimdi ise Nintendo Wii U kullanıcılarını sevindirecek. iOS, Android, Windows, Linux, Mac, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, PS Vita ve hatta Raspberry Pi için özel bir versiyonu da bulunan Minecraft’ın şimdiye kadar neden böyle bir adım atmadığı ayrı merak konusu.

Minecraft, Nintedo Wii U için de yayınlandığı zaman sanıyoruz ki oyun oynanabilecek tüm platformlarda yerini almış olacak. Bu denli bir popülerliği Super Mario oyunundan bu yana pek görmemiştik. Oyun 17 Aralık tarihinde Wii eShop üzerinden satışa çıkacak. Oyun için belirlenen fiyat 29.99 Dolar. Tabii bu fiyat ek paketlerle birlikte artacak ancak orası size kalmış. Minecraft, 17 Aralık tarihinde Nintendo Wii U’ya geliyor!

Haberin Devamı

Üst segmentin çift SIM kartlı 6 telefonu!