Erdemli Minik başkanların ilk talimatı parklara kamera ve hayvanlar için proje

Minik başkanların ilk talimatı parklara kamera ve hayvanlar için proje

Paylaş
Minik başkanların ilk talimatı parklara kamera ve hayvanlar için proje

Minik başkanların ilk talimatı parklara kamera ve hayvanlar için proje

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA) - MERSİN'in Erdemli ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile belediye başkanlığı koltuğuna oturan Ece Korkusuz ve Yiğit Efe Anacık'ın ilk talimatı çocuk parklarına kamera takılıp, sokak hayvanları için proje geliştirilmesi oldu.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu Alata İlköğretim Okulu öğrencisi Ece Korkusuz ve Yiğit Efe Anacık'a öğrencilere bıraktı.
Belediye Başkanlığının zor bir görev olduğunu dile getiren Ece Korkusuz, sokak hayvanlarına yönelik projeler geliştirmek adına talimatlarını verirken öğrenci Yiğit Efe Anacık ise, çocuk parklarına kamera sistemi yerleştirilmesi ve bekçi görevlendirilmesi için talimat verdi.
Başkanı Tollu da, egemenliğin ve ulusal varlığın garantisi çocukların, aynı zamanda yetişkinlerin aynası olduğunu belirterek, "İşte bu yüzden onların, hayallerini geliştirmek ve geleceğini inşa etmek için birçok projeye imza atıyoruz. Eğitimden sanata, kültürden spora her konuda onlara yeni yaşam alanı oluşturuyoruz. Biliyoruz ki milli ve manevi değerlerimizin yegane koruyucusu çocuklarımız, geleceğimizin ve modern Türkiye'nin kurucusudur. Bu yüzden, bizlerle fikirlerini paylaşan çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı