Merkez Minik öğrencilerin Cumhuriyet coşkusu

Minik öğrencilerin Cumhuriyet coşkusu

Paylaş
Minik öğrencilerin Cumhuriyet coşkusu

Minik öğrencilerin Cumhuriyet coşkusu

Aleyna KESKİN/TRABZON,(DHA)-TRABZON'da TEOL Dil Okulları anasınıfı öğrencileri, veliler ve öğretmenler, düzenlendikleri yürüyüşle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Cumhuriyetin ilanının 96'ıncı yıl dönümünü kutlamaları kapsamında Trabzon TEOL Dil Okulları anasınıfı öğrencileri, veliler ve öğretmenler, merkez postane önünde bir araya geldi. Ellerinde Türk bayrakları taşıyan grup, bando ekibinin çaldığı marşları da seslendirerek, Atatürk Alanı'ndaki 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'na yürüdü. Burada İstiklal Marşı'nı okuyan minik öğrenciler ve aileleri, Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutladı.

'BAYRAMI SEVİNÇLE KUTLADIK'

Kutlamada konuşan TEOL Dil Okulları Genel Müdürü Safiye Verep, Atatürk sevgisi ve Cumhuriyet bilincinin küçük yaşlardan itibaren öğrenildiğini belirterek, "Birçok okul, ilkokul, lise düzeyinde bu programları yapıyor ama anaokulları düzeyinde anne ve babalarımızın da desteği ile minik öğrencilerimizi bu etkinliğe katmış olduk. 0-6 yaş öğrenmenin en hızlı olduğu ve deneyimin en yüksek olduğu yaştır. Bu yaşta çocuklarımıza Cumhuriyet bilincini, Cumhuriyet aşkını ve Atatürk’ü anlatmak istedik. Bu coşkulu kalabalıkla birlikte burada bayramımızı mutlulukla sevinçle kutladık. Biliyoruz ki Cumhuriyet en çok çocuklara yakışıyor” dedi.

Haberin Devamı