Manavgat Minikler ilk karnelerini Başkan Sözen'den aldı

Minikler ilk karnelerini Başkan Sözen'den aldı

Paylaş
Minikler ilk karnelerini Başkan Sözen'den aldı

Minikler ilk karnelerini Başkan Sözen'den aldı

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi Side ve Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakımevleri'nde eğitim gören 3-5 yaş arasındaki çocuklar, 2020-2021 eğitim öğretim yarıyıl karnelerini, düzenlenen eğlenceli törenle aldı.

Karne törenine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, başkan yardımcısı Mustafa Ceylan, Kreş Müdürü Emine Çataltaş, öğretmenler ve toplam 110 öğrenci katıldı. Karne töreninde oldukça heyecanlı ve sevinçli oldukları gözlenen minikler, eğitim hayatlarındaki ilk karnelerini Başkan Sözen'in elinden aldı. Çocuklar, Başkan Sözen'le uzun uzun sohbet etti, merak ettikleri soruları sordu. Karnelerini alan çocuklara, Başkan Şükrü Sözen'in özenle hazırlattığı hediyeler ve çikolatalar uzman eğitmen kadrosu tarafından dağıtıldı. İlk karnelerini alan minikler, etkinlik sonunda Başkan Sözen'le birlikte sosyal mesafe kurallarına uyarak hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Başkan Sözen, “Yarıyıl tatili öncesinde çocuklarımızla bir araya gelerek ilk karnelerini onlara vermenin heyecanını hep birlikte yaşamak istedik. Manavgat Belediyesi'nin uzman öğretmenlerinden eğitim alan çocuklarımız, okul hayatı öncesinde bilinçli bir şekilde geleceğe hazırlanıyor. Karne töreninde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza da umut dolu aydınlık günler diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı