Korkuteli Miniklerden jandarmaya anlamlı ziyaret

Miniklerden jandarmaya anlamlı ziyaret

Paylaş
Miniklerden jandarmaya anlamlı ziyaret

Miniklerden jandarmaya anlamlı ziyaret

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde anaokulu öğrencileri hazırladıkları '18 Mart Çanakkale Şehitleri' temalı panoyu İlçe Jandarma Komutanlığı'na hediye etti.
Korkuteli'de özel bir anaokulunun öğrencileri İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti. Okul Müdürü Gülhan Hatice Şeref'in öncülük ettiği öğrencileri İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Başçavuş Seydi Özer ve askerler karşıladı. Minik öğrenciler ilk olarak İlçe Jandarma Komutanlığı makam odasını, askerlerin yemekhanesi ve yatakhanesini gezdi. Minik öğrencilere Jandarma Trafik Tim Komutanlığı tarafından kısa bir brifing sunuldu. Öğrenciler hazırladıkları '18 Mart Çanakkale Şehitleri' temalı panoyu İlçe Jandarma Komutanlığı'na hediye etti.
Jandarma Başçavuş Seydi Özer, minik öğrencilere askerin ne yaptığı, nasıl yaşadığı gibi konularda bilgilendirdi. Trafik ekipleri de trafik kuralları ve emniyet kemeri takma konusunda bilgiler verdi.
Jandarma Başçavuş Seydi Özer, ziyaretten mutlu olduklarını belirterek, eğitimcilere ve velilere teşekkür etti.
Okul Müdürü Gülhan Hatice Şeref, "Öğrencilerimizle birlikte 18 Mart Çanakkale Zaferi münasebetiyle hazırladığımız hediyemizle birlikte İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ettik. Ziyaretimizde öğrencilerimize yakın ilgi gösteren ve her sorularını yanıtlayan başta Jandarma Başçavuş Seydi Özer ve askerlerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı