Eğirdir Miniklere hayvan sevgisi aşılandı

Miniklere hayvan sevgisi aşılandı

Paylaş
Miniklere hayvan sevgisi aşılandı

Miniklere hayvan sevgisi aşılandı

Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA) - EĞİRDİR Belediye Başkanı Veli Gök'ün talimatıyla 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma gününde bir dizi etkinlik gerçekleşti.

Eğirdir cadde ve sokaklarında Eğirdir Belediyesi tarafından can dostlara yem ve su verildi. Eğirdir Limanı'nın misafirleri olan göl kuşları beslendi. Mustafa Çetinkaya ve Gülpembe ana okullarında minik öğrenciler can dostlarla buluşturularak hayvan sevgisi aşılandı. Minik öğrenciler kedi, köpek ve tavşanları sevmek için birbiriyle yarıştı.

Eğirdir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Mehmet Küçükköse, "Dünya Hayvanları Koruma Günü münasebeti ile limanımızdaki su kuşlarını besliyoruz. Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü yılın her günü sokak hayvanları için çalışmalarını sürdürüyor. Daimi besleme alanlarına gerek kendi hazırlamış olduğumuz mamalarla beslemeye devam ediyoruz, gerek su kuşları gerekse sokak hayvanlarını beslemeye devam edeceğiz" dedi.

Mustafa Çetinkaya Okulu Müdürü Dursun Şenol ise "Bu güzel günde Eğirdir Belediyesi Veteriner İşleri müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. Hayvanlarla çocuklarımızı buluşturdu. Sadece bir gün değil de, Hayvanları Koruma Gününü tüm yıl boyunca hatırlamak gerekiyor" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı