Gündem Miras kavgası 2 cinayetle sonlandı

Miras kavgası 2 cinayetle sonlandı

Paylaş
Miras kavgası 2 cinayetle sonlandı

Eskişehir'in Mihalıççık İlçesi'nde miras yüzünden teyzesi ve eniştesini av tüfeğiyle vurarak öldüren 32 yaşındaki Nurullah Döngel adliyeye sevk edildi

Mihallıçık'ta oturan Nurullah Döngel, teyzesi Zeynep Ünal'ın Dağcı Köyü'ndeki evine gitti. Miras kalan arazilerin paylaşımı konusunda mahkemelik olan ve aralarında husumet bulunan Nurullah Döngel ile Zeynep Ünal ve eşi Ahmet Ünal arasında tartışma çıktı.

Ev önündeki tartışmanın ardından Nurullah Döngel ruhsatsız av tüfeği ile ateş ederek Ahmet Ünal ve eşi Zeynep Ünal'ı öldürdü. Jandarma ekipleri olay yerinden kaçan Nurullah Döngel'i kısa süre sonra yakalayarak gözaltına aldı.

Nurullah Döngel, ifadesinde teyzesi Zeynep Ünal ile aralarında miras yüzünden husumet olduğunu söyledi. Nurullah Döngel, teyzesinin evine konuşmak için gittiğini, burada aralarında çıkan tartışma sonucunda Zeynep Ünal ile eşi Ahmet Ünal'a av tüfeğiyle ateş ettiğini ifade etti.

Nurullah Döngel, Mihalıççık İlçe Jandarma Komutanlığı'nda yapılan sorgulamasının ardından, 'Birden fazla kişiyi öldürmek' suçundan adliyeye sevk edildi.

Hakan TÜRKTAN/ESKİŞEHİR (DHA)