Futbol Mircea Lucescu: Şu anda işime devam ediyorum
Paylaş
Mircea Lucescu: Şu anda işime devam ediyorum

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, "Geleceğime ben karar veririm. Yararları olamayacağımı görmezsem, inanmasam devam etmezdim. Şu anda işime devam ediyorum ve işimin iyi gideceğine inanıyorum" dedi

A Milli Takım’ın yarın Antalya’da Ukrayna ile oynayacağı özel maç öncesinde Teknik Direktörü Mircea Lucescu ile milli futbolcu Yunus Mallı takımın kamp yaptığı oteldeki basın toplantısında konuştu.

Haberin Devamı

''ZOR GRUPTAYDIK''

Milli takıma başarılı oyuncular dahil etmek için yurt içi ve yurt dışındaki maçları izlediklerini anlatan Lucescu, "Biz bu genç ekiple mart ayında başladık ve 7 aylık süreçte beraber oynuyoruz. Uluslar Ligi’nde zor gruptaydık. Rusya ve İsveç dünya şampiyonasından döndü. İkisi de 3 yıldır aynı antrenör, aynı oyuncularıyla devam ediyor. Diğer gruplarda dünya şampiyonasına giden iki ekip yoktu.

''BİZDEN DAHA TECRÜBELİYDİLER''

Bizim iki rakibimiz de üst turlara gittiler. Hırvatistan, İngiltere’ye elendi. 3 yıldır aynı tecrübeli birbirini tanıyan oyunculardan kurulu iki ekip. Bizden daha tecrübeliydiler. Daha iyi demek gerekir. Daha tecrübeli demek gerekir. 4 maçta da oyuna hükmeden bizdik. Biz sadece konsantrasyon durumundan goller yedik" diye konuştu.

Haberin Devamı

Tolga YILDIRIM / ANTALYA,(DHA)