Magazin Miss Turkey 2017 birincisi Itır Esen oldu

Miss Turkey 2017 birincisi Itır Esen oldu

Paylaş
Miss Turkey 2017 birincisi Itır Esen oldu

Miss Turkey 2017 güzellik yarışmasının birincisi dün akşam belli oldu. Türkiye'nin en güzel 20 kızının kaldığı finalde, yarışmayı ünlü oyuncu Itır Esen'in aynı isimdeki yeğeni Itır Esen kazandı. Ancak bugün birinciliği elinden alında. İşte birincilik tacı geri alınan Itır Esen hakkında merak edilenler

Dün gerçekeleşen Miss Turkey 2017 yarışmasının bu yıl ülkemizi Polonya, Amerika ve Çin'de temsil edecek olan güzelleri belli oldu. Yarışmayı 1999 doğumlu Itır Esen kazanmıştı ki bugün sosyal medyada yaptığı paylaşımlar yüzünden tacı geri alındı.


Itır Esen, Türkiye'yi Çin'de gerçekleşecek olan 'Miss World' yarışmasında temsil edecekken, Itır Esen'in tacı devretmesiyle yarışmada ikinci olan Aslı Sümen birincilik koltuğuna oturdu.

MISS TURKEY BİRİNCİSİLİĞİ ELİNDEN ALINAN ITIR ESEN KİMDİR?

Seslendirme sanatçısı Hayri Esen'in torunu Itır Esen, Miss Turkey 2017 finalisti, 1999 yılında doğdu. İstanbul Üniversitesi, H.A.Yücel Eğitim Fak. İngilizce öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi olan Itır Esen,ünlü isimlerin tasarımlarında modellik yaptı.



(Genç manken Yeşilçam döneminin unutulmaz isimlerinden Itır Esen'in yeğeni)

Üç yıldır podyumlarda boy gösteren Itır Esen, bugüne kadar Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü modacıların defilelerinde görev aldı.



Yarışmanın ikincisi Aslı Sümen - Miss Universe Turkey 2017



Yarışmanın üçüncüsü Pınar Tartan - Miss Supranational Turkey 2017



Miss Turkey 2017 birinciliği elinden alınan Itır Esen bakın kim çıktı

Haberin Devamı