Bilim - Teknoloji Modern Combat Versus oyunu, o telefon için yeniden geliştirildi!
Paylaş
Modern Combat Versus oyunu, o telefon için yeniden geliştirildi!

Çoklu oyunculu birinci şahıs nişancı (FPS) türünde bir oyun olarak, yeni nesil mobil oyunculuğun limitlerini zorlayan Modern Combat Versus, özel olarak geliştirilmiş versiyonu ile yepyeni bir oyun deneyimi sunacak!

Dünyanın önde gelen mobil oyun yayıncı ve yapımcılarından Gameloft ve Honor, Modern Combat Versus'un Honor 7x için özel olarak geliştirilmiş versiyonu ile yepyeni bir oyun deneyimi sunmak için bir kez daha bir araya geliyor. Huawei'nin en yeni ürünü Honor 7X, 18:9 ekran oranını ve "uçtan uca" ekran kavramını benimseyen ilk cihaz olma özelliğini taşıyor. Öte yandan, Modern Combat Versus, bu cihazın tüm ekran alanından tamamıyla yararlanma amacı ile güncellenmiş ilk oyun olacak.

Modern Combat Versus, çoklu oyunculu birinci şahıs nişancı (FPS) türünde bir oyun olarak yeni nesil mobil oyunculuğun limitlerini zorluyor. Bununla birlikte, Honor 7X'in
ekstra geniş 18:9 ekran oranı sayesinde Gameloft, oyun deneyimini FPS oyuncularına özel avantajlarla zenginleştiriyor. Daha geniş bir görüş alanı, sıradan 16:9 ekran oranı kapasitesinin limitlerini aşarak, oyunların atmosferini tecrübe etmeyi kolaylaştıyor. Bu sayede, Honor 7x aksiyon dolu savaşlarda daha fazla stratejik farkındalık sağlıyor. Bununla birlikte, Modern Combat Versus’un modern kontrolleri ve HUD’u (baş üstü göstergesi), Honor 7X'in ekstra geniş ekranına mükemmel bir şekilde uyum sağlaması için optimize edildiğinden, mobil oyunculara modern ve düzenli bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Gameloft Satış ve Pazarlama Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı Baudouin Corman, “Bir kez daha Honor ile çalışmaktan ve Modern Combat Versus'un eşsiz görsel imzasını tekrar gösterebilmekten mutluyuz. Bunu daha geniş bir ekranda tecrübe ediyor olmak ise bize çok daha memnuniyet veriyor. Honor sayesinde, şirketin büyüyen, aktif topluluğunu kapsamlı bir oyun deneyimi ile sunabileceğiz." diyor.
Honor Başkanı George Zhao ise, "Teknolojimizi, Gameloft'un oyunlar konusundaki tecrübesi ve inovasyon yeteneği ile birleştirmekten mutluluk duyuyoruz" şeklinde belirterek, "Oyuncular, müşterilerimizin büyük bir kısmını oluşturuyor." diye ekliyor.

Haberin Devamı