Gündem Moldovalı gelini süper kayınvalide kurtardı

Moldovalı gelini süper kayınvalide kurtardı

Paylaş
Moldovalı gelini süper kayınvalide kurtardı

Oturma izni olmadan Türkiye'de kaldığı için Molodvalı geline para cezası kesilip sınır dışı edildi. İki çocuklu gelinin imdadına kayınvalidesi yetişti...

Mersin’de Yunus Emre (35) ve Natalia Özışık (37) evlendikten sonra genç kadına, kimliğini değiştirmek için başvurduğu Emniyet Müdürlüğü’nde, oturma izni almadan Türkiye’de kaldığı için 3 bin TL idari para cezası kesildi.

SINIR DIŞI EDİLDİ


Geçen süreçte borcu ödeyemeyen genç kadın, arkadaşlarının düğününe katılmak üzere Eylül 2016’da gittiği Yalova’da yol kontrolünde yakalandı. Natalia, oturma izni olmaması ve sistemde borcu göründüğü için sınırdışı edildi.



Türkiye’ye dönen Natalia Özışık’ı havalimanında kayınvalidesi Fatma Aydın karşıladı.

İMDADA KAYNANA YETİŞTİ


Yunus Emre, eşinin sınırdışı edilmesinin ardından çocukları 6 yaşındaki Yüsra ile 7 yaşındaki Tahir’e bakmak için işinden ayrılmak zorunda kaldı. Eşinin dönmesi için parayı bulamayan Yunus Emre Özışık’ın imdadına kayınvalidesi Fatma Aydın yetişti.

Fatma Aydın, emekli arkadaşlarıyla birlikte faiziyle 15 bin lirayı geçen cezayı çektikleri krediyle ödedi, Natalia Türkiye’ye dönüp çocukları ve eşine kavuştu. Aylar sonra çocuklarına kavuşan Natalia Özışık “Kayınvalidem sağ olsun” dedi. Fatma Aydın da “Yardım edenlerden Allah razı olsun. Gelinimi havaalanında karşıladım” diye konuştu. (Habertürk)