Dünya Monica ihanetini öğrenen Hillary'nin ilk tepkisi ortaya çıktı

Monica ihanetini öğrenen Hillary'nin ilk tepkisi ortaya çıktı

Paylaş
Monica ihanetini öğrenen Hillary'nin ilk tepkisi ortaya çıktı

Beyaz Saray'da yaşananları konu alan The Residence adlı kitapta, ABD'nin eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın, dönemin başkanı olan eşi Bill Clinton tarafından Monica Lewinsky ile aldatıldığını öğrenince eşinin başına kitap fırlattığı belirtildi

Beyaz Saray’ın kapalı kapıları ardında olup bitenleri anlatan ‘The Residence’ kitabında, ABD ’nin eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton’ın, dönemin başkanı olan eşi Bill Clinton tarafından Monica Lewinsky ile aldatıldığını öğrenince verdiği ilk tepki ifşa edildi. Gazeteci Kate Anderson Brower’ın 100’den fazla Beyaz Saray çalışanıyla yaptığı mülakatlar sonucu kaleme aldığı kitaba göre, Hillary Clinton skandalı ilk duyduğunda Bill Clinton’ın başına kitap fırlattı ve yaralanmasına sebep oldu.

'BAŞIMI KAPIYA ÇARPTIM' DEMİŞTİ

Haberin Devamı

Nitekim olayın duyulmasının ardından çiftin yatak odasına girdiklerini ve yatakta kan izi bulduklarını anlatan bazı çalışanlar, bunu Hillary’nin kocasının kafasına kitap fırlatmasına bağladı. Çünkü iddialara göre, yatağın başucundaki komodinde aralarında İncil’in de bulunduğu 20’ye yakın kitap vardı. Bill Clinton ise gece banyoya gitmek için kalktığını ve başını kapıya çarptığını söylemişti.

BAZEN KAVGA, BAZEN KÜSLÜK

Kitapta ayrıca çiftin çalışanları şaşırtacak şekilde büyük kavgalar ettiği, bazen de birbirleriyle hiç konuşmadıkları öne sürüldü. 1998’de patlayan Lewinsky skandalı sonrası ne Bill ne de Hillary Clinton konuyla ilgili bir açıklama yapmıştı.

Sputnik