Spor Moriwaki Kupası seçmeleri Sakarya'da

Moriwaki Kupası seçmeleri Sakarya'da

Paylaş
Moriwaki Kupası seçmeleri Sakarya'da

Milli motosikletçi Sofuoğlu: "Burada yaptığımız çalışmaların meyvelerini inşallah önümüzdeki yıllarda alacağız"

Moriwaki Kupası seçmeleri, Sakarya’nın Akyazı ilçesindeki Kenan Sofuoğlu Pisti’nde gerçekleştirildi. Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, elemelerin güzel bir atmosferde yapıldığını söyledi.
Yarışlara 15 sporcunun katıldığını belirten Sofuoğlu, "İçlerinden üçünü Avrupa için, 10’unu da Türkiye’de yarıştırmak için seçeceğiz. Gerçekten yetenekli çocuklar var. Bu çocuklarla ilgilenmek benim için de çok güzel" dedi.

Sofuoğlu, yarışların düzenlenmesini sağlayan Türkiye Motosiklet Federasyonu yetkililerine ve sponsorlara teşekkür ederek şöyle konuştu: "İnşallah bu çalışmalar bize geleceğin yıldızlarını getirecektir. Burada yaptığımız çalışmaların meyvelerini inşallah önümüzdeki yıllarda alacağız. 4-5 sporcu Avrupa seviyesinde gençler kategorisinde yarışacak çocuklar. Şu an imkanlar üçünü götürmeye elveriyor. Bunun yanı sıra burada 10 çocuğu seçip bütün yıl boyunca Türkiye Şampiyonası’nda eğitip önümüzdeki yıllarda Avrupa’ya götürmek için çalışma yapıyoruz."

Kenan Sofuoğlu’nun gözetiminde 12-15 yaş arası sporcuların katıldığı yarışta, Türkiye’yi 2016’da Moriwaki Junior Cup’ta temsil edecek sporcuların yanı sıra Türkiye’deki yarışlara katılacak sporcuların seçmeleri yapıldı.

AA

Haberin Devamı