Bilim - Teknoloji Moto Tab 300 dolar’dan satılacak
Paylaş
Moto Tab 300 dolar’dan satılacak

10.1 inçlik ekranı ile dikkatleri üzerine çeken Moto Tab, fiyatıyla da hayli iddialı

Tablet sektörünün oldukça zor günler geçirdiği inkar edilemez bir gerçek. Apple ilk iPad’i tanıttığında, tabletlerin zamanla PC’lerin yerini alacağı iddia edilmişti. Fakat işler hiç de beklenildiği gibi yürümedi. Tabletler, PC’lerin yerini alacağına, akıllı telefonlar, tabletlerin yerini aldı. Dolayısıyla pazardaki hacim de daraldıkça, daraldı.

Fakat yine de bazı üreticiler, bu sektördeki varoluşlarını devam ettirmede ısrarcı görünüyor. Bu firmalardan birisi de Lenovo. Motorola’yı satın aldıktan sonra akıllı telefon sektöründe daha aktif bir rol üstlenen üretici, geçtiğimiz gün Moto Tab’i satışa sundu. 10.1 inçlik ekranı ile dikkatleri üzerine çeken Moto Tab, fiyatıyla da hayli iddialı.

Moto Tab gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 625 yonga setinden alıyor. Bilindiği üzere bu yonga seti genel olarak orta segment cihazlarda tercih ediliyor. Sistemini 2GB RAM ile destekleyen tablet, 1920×1200 piksel çözünürlüğünde 10.1 inçlik bir ekrana sahip. 8MP’lik ana kameraya 5MP’lik ön kameranın eşlik ettiği MotoTab, 7000 mAh gücünde bir bataryadan besleniyor.

Kutudan ilk çıktığında Android Nougat ile çalışacak olan Moto Tab, MicroSD destekli 32GB’lık dahili depolama alanı ile gelecek. 300 dolarlık etiketle raflardaki yerini alacak olan Moto Tab’in oldukça uygun bir fiyata sahip olduğu da inkar edilemez bir gerçek. Bakalım Moto Tab, bu fiyatıyla pazara biraz hareketlilik katabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Bordo renkli Galaxy S8 satışa sunuluyor

Haberin Devamı