Bilim - Teknoloji Moto Z2 Play’in özellikleri belli oldu
Paylaş
Moto Z2 Play’in özellikleri belli oldu

Bu yıl çıkacak Moto Z2 Play’in teknik özellikleri ve tasarımı ile ilgili yeni detaylar sızdırıldı. Telefon Moto Z Play’den daha ince bir tasarıma sahip olacak

Lenovo çatısı altında faaliyet gösteren Motorola, Moto Z serisinden yeni telefonlar hazırlıyor. Bu yeni telefonlar geçen yıl çıkan Moto Z, Moto Z Force ve Moto Z Play’in yeni modelleri olacak. Moto Z2’den sonra Moto Z2 Play hakkında da ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. Bu bilgilere göre Z2 Play, geçtiğimiz yıl çıkan Z Play’dan daha ince bir tasarıma sahip olacak.

Moto Z2 Play 6 mm kalınlığında 145 gram ağırlığında olacak. Yani Z2 Play öncülünden 1 mm daha ince ve 20 gram daha hafif olacak. Ancak bu ince tasarım telefonun batarya kapasitesini de etkileyecek. Moto Z Play’deki 3510 mAh kapasiteli bataryanın yerini 3000 mAh kapasiteli daha küçük bir batarya alacak.

Telefonun diğer teknik özelliklerine gelecek olursak, Qualcomm Snapdragon 625 işlemciyle çalışan telefonda 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı bulunacak. 5.5 inç ekrana sahip telefonun arka kamerası 12 megapiksel, selfie kamerası 5 megapiksel olacak.

Huawei 5G’de bilişim dönüşümüne hazırlanıyor

Haberin Devamı