Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi'ne ödül

Motor Sporları Merkezi'ne ödül

Paylaş
Motor Sporları Merkezi'ne ödül

Motor Sporları Merkezi'ne ödül

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR Motor Sporları Merkezi '2019 Yılı En İyi Pist' ödülüne layık görüldü.
Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi, ekim ayında yapılan Avrupa Akrobasi Şampiyonası finaline ev sahipliği yapmasının ardından Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) ve Avrupa Promotörü tarafından '2019 Yılı En İyi Pist' ödülüne layık görüldü. Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke'den ödülü teslim alan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Başkan Mehmet Zeybek, "Afyonkarahisar'ı motor turizminin merkezi yapacağız dediğimizde kimse inanmamıştı. Uluslararası organizasyonlar ve motor sporları merkezinin peş peşe aldığı ödüller bu gerçekliği ortaya koydu. Bu hafta sonu Türkiye Motokros Şampiyonası finali yine ilimizde yapılacak. Afyonkarahisar motor sporları için vazgeçilmez bir şehir haline geldi" dedi.
EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ BAŞKANIMIZ
Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke de Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi'ni sürekli gündemde tutmak ve yıl boyu aktif hale getirmek için yoğun şekilde çalıştıklarını söyledi. Bu noktada kendilerine en büyük desteği Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in verdiğini kaydeden Akülke, Başkan Zeybek'e ve belediye personeline teşekkür etti. Akülke, bu hafta sonu yapılacak Türkiye Motokros Şampiyonası finaline girişlerin ücretsiz olacağını belirterek, tüm Afyonkarahisar halkını şampiyonaya davet etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı