Türkiye (Son Dakika) Motorculardan E-5’te eylem

Motorculardan E-5’te eylem

Paylaş
Motorculardan E-5’te eylem

İstanbul Merter E-5 karayolundaki kazada hayatını kaybeden motosiklet tutkunu arkadaşları Doğan Dervişoğlu’nun ölümüne dikkat çekmek isteyen 200 kişilik motosikletli grup, E-5’te konvoy oluşturarak eylem yaptı

14 Haziran’da E-5’te meydana gelen feci kazada motosikletten savrularak hayatını kaybeden Doğan Dervişoğlu’na ve motosikletlilerinin yollarda yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekmek isteyen yaklaşık 200 kadar motosiklet tutkunu, eylem yaptı.


'ÇARPIP KAÇMAK CİNAYETTİR'


Küçükçiftlik Park’tan Dervişoğlu’nun hayatını kaybettiği noktaya kadar konvoy yapan motorculara Dervişoğlu’nun ağabeyi Sinan Dervioğlu’da katıldı. Kornalar eşliğinde hareket eden motosikletliler , “Çarpıp kaçmak cinayettir” yazılı pankartta açtı.


'ÖLMEK İSTEMİYORUZ'


Kaza yerinde açıklama yapan Mottoman Moto Grup Başkanı Ender Yıldız, “Vatan için hayırlı bir kardeşimizi kaybettik. Devlet yetkililerinin bir an evvel bir şeyler yapmasını istiyoruz. Bariyerler için, şoförler için bir şeyler yapın lütfen kollayın bizi. Biz ölmek istemiyoruz artık” dedi.



Eyleme, kardeşinin motosiklet kullanırken giydiği montu ile katılan Sinan Dervişoğlu ise, şoförleri daha duyarlı olmaya davet ederek, “Vurup kaçmak nedir ya? “şeklinde konuştu.

Eylem, trafik polislerinin uyarısı üzerine olaysız bir şekilde son buldu.

Haberin Devamı