Yaşam Motorola Moto G Turbo'ya hazır olun!

Motorola Moto G Turbo'ya hazır olun!

Paylaş
Motorola Moto G Turbo'ya hazır olun!

Motorola'nın yeni model telefonu Moto G Turbo olacak.

Telefonla ilgili resmi tanıtım Meksika’da gerçekleştirilecek. Moto G Turbo şu özelliklere sahip olacak: 64 Bit Destekli 1.5 GHz hızında çalışan 8 Çekirdekli İşlemciye sahip Qualcomm’un Snapdragon 615 yongaseti, Adreno 405 de Snapdragon 615’e güç katıyor.

Haberin Devamı

2 GB Ana Bellek de telefon için yeterli görülmüş. 16 GB dâhili depolama alanına sahip telefonun depolama alanı micro SD Kart Girişi ile arttırılıyor.

Maksimum son sınır ise 128 GB. Telefon orta seviye özelliklere sahip bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. 13 Megapiksellik Arka Kamera, LED Flaşa sahip ve Otomatik Netleme yapıyor.

Motorola Moto G Turboya hazır olun

Ön Kamera ise 5 megapiksel ve Selfie’ler için ideal. Moto G Turbo’da 5 inçlik bir ekran yer alıyor. Bu ekranın çözünürlüğü ise Yarı HD: “1280×720”. Telefonda 2470 mAh’lık bir batarya tercih edilmiş.

Android Lollipop 5.1.1 de telefonda yer alan İşletim Sistemi. Motorola Moto G Turbo; Suya ve Toza Dayanıklı anlamına gelen IP67 Sertifikasına sahip. Telefon 13 Kasımda satışa çıkacak ve 285 Dolar yaklaşık olarak 830 TL fiyat etiketine sahip olacak.

Haberin Devamı

Tizen’li Samsung Z3 ilk güncellemesini aldı