Yaşam Motorola'dan kırılmaz ekran teknolojisi: ShatterShield

Motorola'dan kırılmaz ekran teknolojisi: ShatterShield

Paylaş
Motorola'dan kırılmaz ekran teknolojisi: ShatterShield

Ülkemizde modelleri resmi olarak satılmayan Motorola, yeni modeli DROID Turbo 2'yi duyurmaya hazırlanıyor

Sağlamlık konusunda daima iyi bir imajı olan Motorola, Android dünyanın önemli oyuncularından. Her ne kadar ülkemizde satılmasa da ABD pazarı için önemli bir akıllı telefon üreticisi. Firma şimdi yeni modeli DROID Turbo 2’yi duyurmaya hazırlanıyor. Ancak bu model, diğerlerinden farklı olacak.

Haberin Devamı

Motorola’nın internet sitesinde bazı bilgiler yayınlandı ve ardından hemen silindi. Droid-Life isimli sitenin iddiasına göre Motorola DROID Turbo 2 modelinin ekranı “ShatterShield” olarak isimlendirilecek. Yani ekran kırılmaya karşı dayanıklılık vaad edecek. Bu özellik zaten tahmin ediliyordu ancak başka iddialar da var. İddiaya göre Motorola’nın bu ekranı üç farklı katmandan oluşacak. Ekran, lens ve değiştirilebilir koruyucu lens olarak adlandırılan bu katmanların her biri ayrı ayrı güçlendirilmiş parçalar. Tüm parçalar satın alındığı günden itibaren kırılmaya karşı 4 yıl garantili olacak.

Yani ShatterShield aslında Motorola tarafından geliştirilen bir özellik. Firma, kırılmasının oldukça zor olduğunu iddia ediyor. Aksi halde 4 yıl garanti vermesi mümkün olmazdı. Bu yeni ekranı ve DROID Turbo 2 modelini önümüzdeki hafta göreceğiz.

Haberin Devamı

16 kameralı fotoğraf makinesinden etkileyici fotoğraflar!