Yaşam Motorola'dan kırılmaz ekran teknolojisi: ShatterShield

Motorola'dan kırılmaz ekran teknolojisi: ShatterShield

Paylaş
Motorola'dan kırılmaz ekran teknolojisi: ShatterShield

Motorola'nın yeni amiral gemisi DROID Turbo 2 modeli, yeni bir ekran teknolojisine sahip

DROID Turbo 2 modeli 29 Ekim tarihinde düzenlenecek bir etkinlikte tam olarak resmiyet kazanacak. Ancak şimdiden modele ait tüm bilgiler ve basın görselleri ortaya çıktı. DROID Turbo 2 modeli güçlü bir Android akıllı telefon ancak tek özelliği bu değil. Bu telefon dünyanın ilk kırılmaz ekranına sahip. En azından Motorola’nın iddiası bu.

Haberin Devamı

Daha önce çeşitli derecede sağlamlık vaad eden akıllı telefonları görmüştük. Ancak daha önce duyurulan cihazlar biraz kaba modellerdi. Motorola DROID 2 Turbo modelinde ise böyle bir durum söz konusu değil. Cihaz, tıpkı diğer amiral gemileri gibi zarif bir tasarıma sahip. Fakat buna rağmen ciddi bir sağlamlık iddiası taşıyor.

Motorola bu ekrana o kadar güveniyor ki, 4 yıl garanti veriyor. Üç katmanlı özel bir yapıya sahip olan ekran 5.4 inç büyüklüğünde ve AMOLED panele sahip. AMOLED panelin esnek olduğu vurgulanmış. 540 ppi keskinlik değeri sunan ekran Quad HD çözünürlüğünde. Motorola, şimdiden ShatterShield teknolojisine dair iki yeni video yayınladı. Bu videolarda ekranın sağlamlığını görebilirsiniz. Ancak kesin rakamlar, 29 Ekim tarihinde ortaya çıkacaktır. Tam olarak kaç metreden düşmelere dayanıklı gibi bir bilgi henüz mevcut değil.

Haberin Devamı

Motorola DROID Turbo 2 hakkında her şey!