Manavgat Motosiklet hırsızlığı şüphelileri tutuklandı

Motosiklet hırsızlığı şüphelileri tutuklandı

Paylaş
Motosiklet hırsızlığı şüphelileri tutuklandı

Motosiklet hırsızlığı şüphelileri tutuklandı

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde motosiklet hırsızlığına karışan biri suça sürüklenen çocuk olmak üzere 2 şüpheli polisin çalışması sonucu yakalandıktan sonra tutuklandı.

Yukarı Pazarcı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde 21 Aralık günü park halindeki motosikletin çalınmasıyla ilgili Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yürütülen çalışmalar neticesinde olaya karıştığı belirlenen G.G. ile E.K. adlı suça sürüklenen çocuk, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

G.G.'nin 30 Kasım tarihinde Yayla Mahallesi'ndeki bir iş yerinde mala zarar verme olayının da şüphelisi olduğu ve 'iş yeri dokunulmazlığının ihlali' suçundan arandığı tespit edildi. G.G.'nin yakalandığı sırada kullandığı plakası bulunmayan motosikletin ise şase numarasından yapılan sorgusunda Çolaklı Jandarma Karakol bölgesinden çalıntı olduğu anlaşıldı.

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen G.G. ve E.K., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüphelilerin çaldığı iki motosiklet ise sahiplerine teslim edildi.

Haberin Devamı