Gündem Motosiklet, kamyonun altına girdi: 2 ölü

Motosiklet, kamyonun altına girdi: 2 ölü

Paylaş
Motosiklet, kamyonun altına girdi: 2 ölü

Yalova'da motosikletle gezmeye çıkan iki genç, aynı yönde seyreden kamyona yandan çarparak feci şekilde can verdi

Yalova'da dün akşam meydana gelen trafik kazasında, kamyona çarpan motosiklette yaşamlarını yitiren Özgür Deniz Erdoğan (30) ile Edebiyat Öğretmeni Fatma Karakaya (23) bugün gözyaşları arasında ayrı ayrı yerlerde toprağa verildi.

Haberin Devamı

Yalova’nın Çiftlikköy İlçesi’nde yaşayan Fatma Karakaya, geçen Eylül ayında Yalova Denizcilik Anadolu Endüstri Meslek Lisesi’ne Edebiyat Öğretmeni olarak atandı. Çok sevdiği öğretmenlik görevine devam eden Fatma Karakaya, bir süre önce kayıt olduğu dans kursunda, Aksa’da işçi olarak çalışan Özgür Deniz Erdoğan ile tanıştı. Özgür Deniz Erdoğan dün arkadaşı Fatma Karakaya'yı arkasına alarak 77 DV 44 plakalı motosikleti ile gezmek için Bursa’ya geldi. Bir süre gezdönüşe geçen Özgür Deniz Erdoğan’ın kullandığı motosiklet, Kirazlı Köyü yakınlarında aşırı hız nedeniyle Davut Parlak (42) yönetimindeki 77 DK 970 plakalı kamyona yandan çarptı. Kazada, kamyonun kasası ile çamurluğu arasına sıkışan Özgür Deniz Erdoğan ile Fatma Karakaya olay yerinde öldü. Talihsiz gençlerin kamyonun kasası ile çamurluğu arasına sıkışan cesetleri güçlükle çıkartıldı.

Haberin Devamı

ANNESİNE ‘HAKKINI HELAL ET’ DEMİŞ

Acı haberi dün gece ailesine verilen Fatma öğretmen bugün gözyaşları ve ağıtlar arasında son yolculuğuna uğurlandı. Talihsiz öğretmenin cenazesi öğlen Yalova Merkez Camii’ne getirildi. Buradaki törene annesi Zehra, babası Ali İhsan Karakaya ile kızkardeşleri Eda, Seda, Ece ve Melisa Karakaya katıldı. Meslektaşları ve öğrencilerinin de hazır bulunduğu cenaze töreninde gözyaşlarını tutamayan acılı anne Zehra Karakaya, “Ölümü sanki Fatma’mın içine doğmuştu. Dün okula gitmeden önce beni öpüp kokladı. ‘Annem, ben senin çok isteyip de olamadığın öğretmenliği kazandım’ dedi. Ardından ‘Hakkını helal et’ diyerek evden ayrıldı. Sonrada ölümünü öğrendim. Bu acıya nasıl dayanacağım” diye feryat etti..

Kızkardeşlerinin tabutuna sarılıp ağıtlar yaktığı Fatma Karakaya’nın cenazesi, daha sonra Yalova Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Fatma öğretmen'in okulundaki elektronik panoya da, fotoğrafı konulup ölüm haberi yazıldı.

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Kazada kız arkadaşı Fatma Karakaya ile ölen motosiklet sürücüsü Ömer Deniz Erdoğan ad bugün Çiftlikköy İlçesi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Cenaze törenine babası Yalova’da bir dönem Emniyet Müdür Yardımcılığı yapan Sedat Erdoğan, annesi Hanime ve kardeşleri Yeliz ve Hakan Erdoğan ile Yalova Valisi Dursun Ali Şahin, Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız ile akraba ve arkadaşları katıldı.

Haberin Devamı

Cenaze töreninde gözyaşlarını tutamayan Erdoğan ailesini yakınları teselli etmeye çalıştı. Ömer Deniz Erdoğan’ın cenazesi daha sonra Çiftlikköy Mezarlığı’nda defnedildi.