Merkez Motosiklet sürücüleri, kask ile ödüllendirildi

Motosiklet sürücüleri, kask ile ödüllendirildi

Paylaş
Motosiklet sürücüleri, kask ile ödüllendirildi

Motosiklet sürücüleri, kask ile ödüllendirildi

Adnan AÇIKGÖZ-Soner AYDIN/MERSİN, (DHA)- MERSİN İl Emniyet Müdürlüğü'nce yürütülen 'Ben de Kaskımı Takıyorum Projesi' kapsamında sosyal medya paylaşımı en fazla beğeni alan motosiklet sürücüleri, kask ile ödüllendirildi.
"Kaskınız kaskonuzdur, kaza anında sizi korur" sloganıyla hayata geçirilen proje kapsamında, Kongre ve Sergi Sarayı'nda etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Vali Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Gökbel, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, şube ve birim müdürleri, polis memurları ve çok sayıda motosiklet sürücüsü katıldı.
Yaptığı sunumda pandemi ile birlikte trafikteki motosiklet sayısının arttığına dikkat çeken Trafik Denetleme Şube Müdürvekili Hamza Erdaş, trafik kazalarında kask takmamaktan kaynaklanan ölümlerin önüne geçmek istediklerini söyledi.
Konuşmanın ardından, aralarında gazeteci Gencay Olcan'ın da bulunduğu, en fazla beğeni alan sosyal medya paylaşımlarının sahiplerine ödülleri olan kasklar teslim edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı