Türkiye (Son Dakika) Motosikletten düştüğü iddia edilen genç ölü bulundu!

Motosikletten düştüğü iddia edilen genç ölü bulundu!

Paylaş
Motosikletten düştüğü iddia edilen genç ölü bulundu!

Zonguldak Ereğl'de 19 yaşındaki Alperen Yağız, yol kenarında ölü bulundu. Yağız'ın, arkadaşının kullandığı motosikletten düşerek öldüğü iddia edildi. Motosiklet sürücüsüyle birlikte 8 kişi gözaltına alındı

İlçeye bağlı Ormanlı Beldesi yolunun Kaptaş Köyü mevkisinde gece saatlerinde yol kenarında ceset gören köylüler jandarmaya haber verdi.

Yapılan incelemede cesedin Alperen Yağız’a ait olduğu belirlendi.

Çevrede yapılan incelemede kırık far parçası, kan izleri, yol kenarında ve çalılıklarda motosiklet lastiği izlerine rastlandı.

Alperen Yağız’ın, arkadaşının kullandığı motosikletten düşmesi sonucu öldüğü iddia edildi.

BABASINI 4 AY ÖNCE KAYBETMİŞ

Kazanın ardından motosikletiyle kaçan sürücü D.Y, jandarma tarafından yakalanarak olay yerine getirildi. D.Y. ve yanındaki arkadaşlarına, ölen gencin yakınları tepki gösterdi.

Alperen Yağız’ın annesi Sevim Yağız, "Burada kaza yaptılar. Benim oğlumu burada niye koyup gittiler?" diyerek gözyaşı döktü.

Sinir krizi geçiren gencin ablası Çiğdem Keskin’e de sağlık görevlileri müdahale etti.

Motosiklet ise ormanlık alanda terk edilmiş bulunurken, sürücü D.Y. ile birlikte 8 kişi gözaltına alındı.

Emekli madenci babası da 4 ay önce meslek hastalığından ölen Alperen Yağız’ın cesedi, yapılan incelemeden sonra Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yağız’ın cesedi, daha sonra kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Özgür OKUMUŞ / DHA

2

Haberin Devamı