Spor Mourinho: Başarısızım

Mourinho: Başarısızım

Paylaş
Mourinho: Başarısızım

Real Madrid Teknik Direkörü Jose Mourinho, Kral Kupası'nda Atletico Madrid'e 2-1 kaybettikleri final maçı sonrası basın toplantısı düzenledi

Portekizli teknik adam Kral Kupası finali sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

İspanya Kral Kupası finalinde Atletico Madrid'e 2-1'lik skorla kaybederek, büyük hayâl kırıklığı yaşayan Real Madrid'de Teknik Direktör Jose Mourinho maç sonrası yaptığı açıklamalarda kariyerinin en kötü sezonunu geçirdiğini ve kendini başarısız olarak gördüğünü söyledi.

50 yaşındaki teknik adam, "Bu sezon yerimde olabilecek birçok teknik adam için başarılı sayılabilirdi ancak benim için değil. Kariyerimin en kötü sezonuydu diyebilirim. Her puan kaybında yerin dibine sokulan birisi olarak ilk iki sezonuma göre başarısız olduğumu kabul ediyorum." dedi. Aslına bakarsanız Şampiyonlar Ligi'nde yarı final, La Liga'da ikincilik, Kral Kupası'nda final, sezon başında aldığımız Süper Kupa, bunlar bir çok kişiye göre başarı sayılabilir fakat benim için başarısızlıktır.

'HAK ETMEDİLER'

Maçın 77. dakikasında hakem tarafından tribüne gönderilen Mourinho maç hakkındaki değerlendirmesinde ise, "Atletico Madrid'in kupayı hak ettiğini düşünmüyorum. Bu gece şans onlardan yanaydı. Üç kere direğe takıldık, iki tane çok önemli fırsattan yararlanamadık. Bu nedenle adil bir maç olmadığını düşünüyorum. Üstelik kalecileri de harika kurtarışlar yaptı. O da oldukça şanslıydı." ifadelerini kullandı.

'BELLİ DEĞİL'

Gelecek sezon Chelsea'nin başına geçeceği konuşulan başarılı teknik adam iddialar hakkında sorulan soruya ise, "Kulübümle 3 yıllık bir sözleşmem olduğunu hatırlatırım. Ayrıca Başkan Florentino Perez ile de geleceğim hakkında bir şey konuşmadık. Şu an belli olan bir şey yok. Konuştuğumuz zaman her şeyi açıklayacağım" şeklinde yanıt verdi.

Haberin Devamı