Spor Mourinho: İngiltere'yi reddettim

Mourinho: İngiltere'yi reddettim

Paylaş
Mourinho: İngiltere'yi reddettim

İnter'in teknik direktörü Jose Mourinho, kendisine daha önce İngiltere Milli Takımı'nın başına geçmesinin teklif edildiğini söyledi

Portekizli Mourinho, basına yaptığı açıklamada, John Terry’den İngiltere Milli Takımı kaptanlığının alınmasıyla ilgili bir soru üzerine, "İngiltere Milli Takımının teknik direktörü değilim ve Terry ile ilgili yorum yapmak istemiyorum. İngiltere Milli Takımı teknik direktörü olabilirdim ama istemedim" dedi.

Mourinho, kendisine bu görevin ne zaman teklif edildiğini söylemedi. Ancak teklifi Fabio Capello İngiltere Milli Takımının başına geçmeden aldığını belirtti.

Capello, Steve McLaren’ın yerine 2007’de İngiltere Milli Takımı teknik direktörlüğüne getirildiğinde Mourinho’nun herhangi bir takımla sözleşmesi bulunmuyordu.

Jose Mourinho, "Bu teklifi çok düşündüm. Bir yandan yapmak istedim, bir yandan istemedim. Benim için uygun değildi. Çünkü ben her gün teknik adamlık yapmak istiyorum. Sonuçta teklifi kabul etmedim ve İngiltere çok deneyimli bir teknik direktörü seçti. Ona başarılar diliyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı