Spor Mourinho toplantıyı terketti!

Mourinho toplantıyı terketti!

Paylaş
Mourinho toplantıyı terketti!

Chelsea'nin sezona kötü başlaması, menajer Jose Mourinho'nun sinirlerini yıpratmış görünüyor. Şampiyonlar Ligi'nde, Steaua Bükreş ile oynanacak maç öncesi, bir soruya sinirlenen Mourinho, basın toplantısını terketti

Chelsea menajeri Jose Mourinho, Steaua Bükreş ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı öncesi basın toplantısını işte böyle terketti. Mourinho, kadro seçimi ile ilgili sorulara tepkiliydi. Chelsea'nin sezona kötü girmesi sonrası, özellikle Juan Mata'ya yeterince forma şansı tanımadığı için eleştirilen Mourinho, bu kez de, Kevin De Bruyne'u neden kadroya almadığı sorusu ile karşılaşınca sinirlerine hakim olamadı.

Mourinho, bsın toplantısında "3 haftadır Mata hakkında konuşuyordunuz. Şimdi de Kevin De Bruyne'nun neden oynamadığını soruyorsunuz. Yani siz oynayan değil; oynamayan oyuncuları daha çok merak ediyorsunuz. Kimi oynatıp oynatmayacağıma ben karar veririm. Sadece 11 kişi oynayabilir ve kimlerin oynayacağına antrenmanlarda ve maçlarda gösterdikleri performansa göre karar veriyorum. Yanımda oturan Lampard beni 9 yıldır tanıyor. Bazı hatalar yaptığımı o da biliyor. Ancak her zaman oyuncularıma karşı dürüst olmaya çalıştım. Kevin'in, Swindon Town ile oynanan maçta ve antrenmanlarda gösterdiği performanstan memnun kalmadım ve oynatmamaya karar verdim. Bu kadar basit" dedi.

Mourinho işte bu sözleri söyledikten sonra, basın toplantısını öfkeyle terketti. Premier Lig’in ilk 6 haftasında 7 puan kaybeden Chelsea, Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk grup maçında da evinde Basel'e yenilmişti.

Haberin Devamı