Spor Mourinho'dan kulübüne sitem

Mourinho'dan kulübüne sitem

Paylaş
Mourinho'dan kulübüne sitem

Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho, ülkesinin 2 maçlık milli takım teklifine Real Madrid'in olumsuz görüş bildirmesine sitem dolu bir yanıt verdi

Real Madrid’in Portekizli Teknik Direktörü Jose Mourinho, kulübünün kendisinin Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde gelecek ay oynanacak 2 maçta Portekiz Milli Takımı’nın başına geçmesine izin vermemesinden hayal kırıklığı duyduğunu söyledi.

Mourinho, İspanyol medyasına yaptığı açıklamada, "Real’in neden 2 maçta Portekiz Milli Takımı’nı çalıştırmama izin vermediğini anlamıyorum, o dönemde Madrid’de yapacak neredeyse hiçbir işim yok" dedi.

Jose Mourinho, "Uluslararası maçlar oynanacağı için o dönemde 9 gün Madrid’de tatil yapacağım" diye konuştu. Portekiz Futbol Federasyonu, Mourinho’ya Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde gelecek ay oynanacak 2 maçta milli takımın başına geçmesi için teklifte bulunmuştu.

Real Madrid ve teknik adamın onaylaması halinde Mourinho, Portekiz’in 8 Ekim’de evinde Danimarka, 12 Ekim’de deplasmanda İzlanda ile yapacağı maçlarda milli takımın başında olacak.

Real Madrid Genel Direktörü Jorge Valdano ise yaptığı açıklamada kulübe Portekiz’den resmi teklif gelmediğini ve bu nedenle kulübün kesin tavrını belirtmediğini söyledi.

Haberin Devamı