Gündem MSÜ soru ve cevapları yayınlandı! Sonuçlar ne zaman açıklanıyor?

MSÜ soru ve cevapları yayınlandı! Sonuçlar ne zaman açıklanıyor?

Paylaş
MSÜ soru ve cevapları yayınlandı! Sonuçlar ne zaman açıklanıyor?

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı dün saat 10.15'te başlayıp 12.30'da sona erdi. Sınavın ardından her bir aday soru ve cevaplara erişmek istedi. ÖSYM, sınavdan iki saat sonra soru ve cevapları adayların erişimine açtı. Şimdi gözler sınav sonuçlarında...

Sınav soru ve cevapları, sınav sonuçları hakkında fikir edinebilmek için her öğrencinin ulaşmak istediği en önemli konulardan bir tanesi... Dün yine Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı ardından soru ve cevaplar gündem oldu. Öğrenciler sınavdan çıkar çıkmaz "MSÜ soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?" sorusuna cevap aradı.

Haberin Devamı

MSÜ SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI

MSÜ soru ve cevapları adaylar tarafından aratılırken sınavın üzerinden 2 saat geçmişti ki ÖSYM üniversite adaylarının sabırsızlıkla beklediği soru ve cevapları erişime açtı. ÖSYM yaptığı duyuruda ise "07 Nisan 2019 tarihinde uygulanan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavının (2019-MSÜ) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarının % 10’u aşağıdaki bağlantıdan sunulmuştur.

Sınava başvuran adaylar Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına, 07 Nisan 2019 tarihinde saat 14.30’dan itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleriyle 10 gün süreyle erişebileceklerdir.

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

Haberin Devamı

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." diye belirtti.

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2019-MSÜ) Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı (%10)

TÜM SORULARA ERİŞMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MSÜ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

7 Nisan'da gerçekleşen Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'nın sonuçları takvime göre 26 Nisan'da açıklanacak.