Merkez Muay-Thai  şampiyonasına Seyhan damgası

Muay-Thai  şampiyonasına Seyhan damgası

Paylaş
Muay-Thai  şampiyonasına Seyhan damgası

Muay-Thai  şampiyonasına Seyhan damgası

ADANA,(DHA)- TÜRKİYE Muay-Thai Federasyonu Adana il Temsilciliği tarafından 14-17 Ekim tarihleri arasında Adana’da düzenlenen İllerarası Muay-Thai Şampiyonası’na katılan Seyhan Belediyespor Kulübü Muay-Thai takımı, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür edip kazandıkları kupayı armağan etti.
7 İlden 385 sporcunun katıldığı ve üç gün süren şampiyona sonunda bünyeleri içerisinde bulunan Seyhan Belediyespor Kulübü’nün 10 sporcusunun 1'ncilik, 3 sporcusunun 2'ncilik, 5 sporcusunun ise 3'ncülük elde ederek büyük bir başarıya imza atmasının kendilerini son derece mutlu ettiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Muay-Thai branşında katıldığımız şampiyonalarda gerçekten büyük başarılara imza atıyoruz. Verilen desteğin başarıyla taçlandırılması bizleri mutlu ediyor. Hocalarımız ve sporcularımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Seyhan Belediyesi olarak branş ayrımı yapmaksızın spora büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Akay, şöyle konuştu:
"Değişik branşlarda tecrübeli eğitmenler nezaretinde kurslar vermekteyiz. Kurslarımızda eğitim alan sporcu sayımız her geçen gün artmakta. Gençlerimizi spora yönelterek kötü alışkanlıklardan kurtarmak en büyük arzumuz. Bunun içinde tüm imkanları zorlamaktayız.Bu anlamda da önemli mesafeler katetmiş bulunmaktayız.”
Bu arada ziyarette, Seyhan Belediyespor Kulüp Başkanı Levent Ünal, Muay-Thai Koordinatörü Hasan Güder ve Antrenörler Esin Güder ile Yalçın Sizgen hazır bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı